"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.5 C
Trikala

ΣΥΡΙΖΑ με εγγύηση Στρατηγού

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πολύ μεγάλη η εκτίμηση του Αλέξη Τσίπρα στο πρόσωπο του συμπολίτη αντιστρατηγου ε.α. Χρήστου Πουλιανίτη.

Αυτό φάνηκε για μία ακόμη φορά κατά την επίσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στα Τρίκαλα.

Να τα λέμε αυτά, να τα λέμε .

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ψυλλιάζομαι, ότι ο ”Δικαιωματιστές” θα ψηφίσει δαγκωτό Μητσοτάκη. Όχι ότι πιστεύει στο παιδί, αλλά να, είναι κακός ο Τσίπρας.
      Υ.Γ. Έτσι είναι, δεν είναι;

  1. “Turkaegean” “Οι κομουνιστές θα πάρουν τα σπίτια σας νοικοκυραίοι” ” Αν είχαμε περισσότερες ΜΕΘ θα είχαμε και περισσότερους Θανάτους” ” Ο ΟΣΕ έχει τηλεδιοίκηση” ” Πάτσης Μαραβέγιας κλπ” “Δεν γνωρίζω ότι ο Ανδρουλάκης παρακολουθείται με το Predator αλλά δεν αποτελούσε κατά τα άλλα κίνδυνο για το κράτος ” …….

    • Αν αρχίσουμε να θυμόμαστε τα θέματα γενικής πολιτικής επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θα ξημερώσουμε με τις αποτυχίες.

      Σε μια βδομάδα θα το καταλάβεις…

  2. «…Αν αρχίσουμε να θυμόμαστε τα θέματα γενικής πολιτικής επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, θα ξημερώσουμε με τις αποτυχίες…»
    …και που να αρχίσουμε από την Κύπρο και την τουρκική εισβολή και τους νεκρούς…και που να φτάσουμε στον σταθμάρχη που οι ρουσφετολόγοι έφεραν στον σταθμό Λαρίσης και να οδηγηθούν στον θάνατο 57 ψυχές…

    • Παραδεχτείτε το αμφότεροι: ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ, δεν πρόκειται να αλλάξουμε ΠΟΤΕ.
      Είχα μία ελπίδα στην νέα γενιά, αλλά αυτή έριξε χάμω τις ασπίδες και έφυγε. Οι εναπομείναντες δηλώνουν ότι ”δεν είναι Δημοκρατικοί”. Οι ηγέτες(τρόπος του λέγειν), μικροί στο μέγεθος, αντιπροσωπεύουν πλήρως το λαό τους.
      Συνελόντι ειπείν: Τουρλουμπούκι.

  3. Ενώ τώρα “Δικαιωματιστές” επί κυβέρνησης ΝΔ οι επιτυχίες διαδέχονταν η μια την άλλη με ρυθμό που δεν προλαβαίναμε, για αυτό το λόγο το 26% των πολιτών κατάντησε να ζεί στα όρια της φτώχειας…… Πάντως έχεις δίκιο σε μια βδομάδα θα το καταλάβω όντως, αλλά μάλλον εσύ δεν έχεις πάρει χαμπάρι ακόμη! Η επόμενη κυβέρνηση θα βγει από τα καύσιμα το σουπερμάρκετ το ηλεκτρικό ρεύμα και άν κατάλαβες κατάλαβες, αλλιώς πάρε μια βελέτζα και σκεπάσου…..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης