"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.7 C
Trikala

Σώου !!!! – Τύπωσε ημερολόγιο για το 2024 με την φωτογραφία του ο Κ. Αγοραστός – Οργή Κουρέτα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Το ημερολόγιο του 2024 που εκδόθηκε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας με κονδύλια του ΕΣΠΑ, δεν περιλαμβάνει το editorial του νέου περιφερειάρχη Δημήτρη Κουρέτα, αλλά του Κώστα Αγοραστού, που δεν είναι πλέον περιφερειάρχης. Το ημερολόγιο στην έκδοση του οποίου υπήρξε εμπλοκή υπηρεσιακών παραγόντων που διαχειρίζονται τα κονδύλια του ΕΣΠΑ και προχωρούν στις αναθέσεις, κυκλοφόρησε και μόλις έγινε αντιληπτό από τον κ. Κουρέτα προκλήθηκε, όπως ηταν αναμενόμενο σύγκρουση.

Το ημερολόγιο τυπώθηκε σε 1500 κομμάτια, με 19.950 ευρώ χωρίς ΦΠΑ, σε εταιρεία που έχει αναλάβει πολλές εκτυπώσεις από την Περιφέρεια και άρχισε να διανέμεται προκαλώντας τεράστιο πρόβλημα στις σχέσεις του νυν και του πρώην περιφερειάρχη. Για την ανάθεση κλήθηκαν τρεις εταιρείες να δώσουν προσφορές και η συγκεκριμένη έδωσε την μικρότερη. Η απόφαση ανάθεσης έγινε την 1η Δεκεμβρίου, δηλαδή σχεδόν τρεις μήνες μετά τις εκλογές, οπότε ο κ. Κουρέτας ηταν έτοιμος να αναλάβει την ηγεσία της Περιφέρειας.

Υποχρέωση του επιχειρηματία ηταν να παραδώσει το ημερολόγιο στη Διαχειριστική Αρχή του ΕΣΠΑ που το χρηματοδότησε με ευρωπαϊκά κονδύλια μέσα σε 20 ημέρες και μόλις παραλήφθηκε αμέσως κυκλοφόρησε. Ο κ. Κουρέτας απαίτησε οπως ήταν αναμενόμενο να αποσυρθεί άμεσα το ημερολόγιο και να εκδοθεί νέο ενώ εκτιμήθηκε ότι δεν υπάρχει μόνο “πολιτικό πρόβλημα” καθώς ο κ. Αγοραστός προχώρησε σε μια ” αδιανόητη πολιτικά κίνηση” όπως την χαρακτήρισαν, ενώ τόνισαν πως  και “οι υπηρεσιακοί παράγοντες που είχαν εμπλοκή με την έκδοση υπονόμευσαν ανοιχτά και εσκεμμένα τον κ. Κουρέτα” ο οποίος “δεν είχε λάβει καμία γνώση για την έκδοση ημερολογίου με κονδύλια του ΕΣΠΑ για λογαριασμό του κ. Αγοραστού”.

Κατερίνα Τασιοπούλου 

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ο κύριος Αγοραστός ήταν σίγουρος ότι θα εκλεγεί και δεν ήθελε καθυστερήσεις στο ημερολόγιο…λογάριαζε χωρίς τον Daniel και τον κύριο Κουρέτα.
    Ψάξτε και για υπόλοιπες αναθέσεις γιατί σας περιμένουν πολλές γελοίες και κάτινιστικες εκπλήξεις από τον κύριο κατά τα λοιπά Αγοραστό….

  2. Θυμίζει την Μαντάμ Σουσού σε συμπεριφορά και αντιδράσεις ο κύριος Αγοραστός. Δεν δέχεται την ήττα του…και συμπεριφέρεται λες και οι υπόλοιποι είναι ο Μπύθουλας….Την ψώνισε ο τύπος, χοντρά κιόλας…

  3. Προτείνω στον κύριο Κουρέτα να τον αφήνει κάθε πρωί για 1-2 λεπτά στο γραφείο του Περιφερειάρχη, έτσι για να τον βοηθήσει…να απογαλακτιστεί από την Περιφέρεια Θεσσαλίας.
    Καλέ τι ζούμε….;
    Κατά φαντασίαν περιφερειάρχη δεν είχαμε στα χρονικά.
    Το είδαμε κι αυτό.

  4. Ας δεχτούμε ότι αυτό ήταν ένα μικρό λάθος στο πρόγραμμα του κυρίου Αγοραστού.
    Όλοι οι συμμετέχοντες στην έκδοση προκειμένου να μην χάσουν τα λεφτά, το έκαναν γάργαρα το θέμα. Το καταλαβαίνουμε κι αυτό.
    Αλλά αν σκάσει και κάτι άλλο αντίστοιχο, η κατάσταση είναι μάλλον του γιατρού…για όλους στην Περιφέρεια….

  5. Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη…… Έτσι λοιπόν για τον Αγοραστό που βρίσκεται στον δικό του πλανήτη ακόμη και δεν λέει να ξεκαβαλικεύσει! Μάλλον δεν έχει καταλάβει ότι θα τον περιλάβουν οι εισαγγελείς και θα τον ξεσκονίσουν για τα έργα που δεν έγιναν και τα κονδύλια που ο ίδιος δήλωσε που ότι δε γνωρίζει που ξοδευτήκανε….. Θα έχει την πορεία του Τσοχατζόπουλου, να το θυμάστε, που στο κορμί του ξεπλύθηκε η αμαρτωλή κυβέρνηση του Σιμητικού Πασόκ και όχι μόνο…….

  6. Αγαθοκλής
    Αν σκορπίζουμε τα λεφτά του ΕΣΠΑ για να κάνουμε προεκλογικές διαφημίσεις και να τυπώνουμε ημερολόγια ..το πρόβλημα είναι πολύ όντως πολύ μεγάλο…..

    Μήπως έτσι θα γίνει η ανάπτυξη; Μήπως η δαπάνη ενός έστω ενός μικρού χαρακτηρίζετε ανάπτυξη;

    Ντροπή Ντροπή …!!!!

  7. πολυ καλα εκανε.13 χρονια περιφερειαρχης ηταν.ποση αχαριστια υπαρχει τελικα.μηδενιστηκε ολο το εργο του κ αγοραστου απο ενα ακραιο καιρικο φαινομενο.αμα υπαρχει το συγκεκριμενο ημερολογιο εννοειται οτι θα το αγορασω.

  8. Κανονικά, στις 3 θητείες πρέπει να δίνεται μια τέταρτη δώρο. Αυτό είναι το σωστό και το πρέπον.Τώρα, όσον αφορά τους σκανδαλολόγους, σαράντα χρόνια περιφερειάρχης ο Αγοραστός, περιμένει την μίζα των ημερολογίων??? Πάτε καλά???
    Και αν θέλετε να ξέρετε, έχουν ήδη τυπωθεί κάρτες με ευχές Αγοραστού για Καλή Ανάσταση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης