"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.6 C
Trikala

«Σ.Τ.Α.Σ.Η.» -ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

lafarm

Σχετικά άρθρα

«Σ.Τ.Α.Σ.Η.» -ΜΙΑ ΥΠΕΡΟΧΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

(ΘΩΜΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥ -ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΤΡΙΚΚΗ)

Μία ομολογουμένως εκπληκτική θεατρική δημιουργία παρουσιάστηκε απο το Δημοτικό εργαστήρι Θεάτρου του Δημοτικού Θεάτρου Τρικάλων (τμήμα ενηλίκων) με τίτλο «Σ.Τ.Α.Σ.Η.» στον Δημοτικό Κινηματογράφο στον Μύλο Ματσόπουλου.

Όλοι οι συντελεστές του έργου ήταν άψογοι κάτι που πιστοποιούσε την υπευθυνότητα την σοβαρότητα αλλά και το ταλέντο όλων των παιδιών του θιάσου που μπόρεσαν να αποδώσουν με τον καλύτερο τρόπο ένα δύσκολο και απαιτητικό έργο όπως αυτό.

Βεβαίως είναι ένα αποτέλεσμα μακράς και επίπονης προετοιμασίας με την καθοδήγηση και την διδασκαλία, της σκηνοθέτης του έργου Αντονέλλας Χήρα, η οποία με ένα υπέροχο και ευρηματικό τρόπο, μπόρεσε με τον καλύτερο τρόπο να εναρμονίσει τον λόγο, το ύφος, την κινησιολογία, την σκηνοθεσία και τις εναλλαγές του κάθε μονόπρακτου, με τον σωστό φωτισμό, την μουσική, και τον φόντο με την κατάλληλη προβολή των αντίστοιχων εικόνων!

Συγχαρητήρια σε όλους τος συντελεστές:

Σκηνοθεσία, Μουσική επιμέλεια: Αντονέλλα Χήρα ,

VideoΑrt, Σχεδιασμός αφίσας: Αφροδίτη Ευθυμίου,

Φωτισμοί: Σωτήρης Κόκκοβας

Και στους ηθοποιους:

Έλλη Βουτσελά, Πόπη Γκουντέλα, Κωνσταντίνος Δασκάλου, Αντώνης Ζώης, Ντίνα Ζαιμιώτη, Αναστασία Καρρά, Στέλλα Καραλή, Κατερίνα Κατέ, Χριστιάνα Κύργια, Κων/νος Κωστούλας, Μαίρη Λαμπρίδη, Ιωάννα Μπακάλη, Σταύρος Μπουλούμπασης, Αναστασία Πέτσα, Ιωάννα Φυσικοπούλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης