"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.1 C
Trikala

Τίνος είναι, ρε Γιώργο, η Καϊλή;

lafarm

Σχετικά άρθρα

“Τέτοιες συμπεριφορές, όπως αυτές της κ.Καϊλή, προσβάλουν το ΠΑΣΟΚ, τους ψηφοφόρους του αλλά και την χώρα και την πολιτική” αναφέρει με ανάρτηση του στο διαδίκτυο ο υποψήφιος βουλευτής του Πασοκ Γιώργος Οικονόμου και προσθέτει ότι “” ανοχή σε τέτοια φαινόμενα επιβάλλεται ναι είναι μηδενική”.

Αποφεύγει βέβαια ο Γ. Οικονόμου να αναφέρει ότι ο κ. Ανδρουλάκης άργησε πολύ.

Δεν έγινε ξαφνικά «Δούρειος Ίππος της ΝΔ» η Καϊλή επειδή έσκασε το σκάνδαλο με το Κατάρ.

Η κυρία αυτή υπονόμευε ανοιχτά βασικές επιλογές του ΠΑΣΟΚ.

Αυτή είναι η αλήθεια.

Οι αντιδράσεις του Πασοκ σήμερα είναι βραδυφλεγείς.

Δόθηκε η ευκαιρία στο Πασοκ να την διαγράψει όταν με τις ανεκδιήγητες δηλώσεις της περί της πρωτοπορίας του Κατάρ έλεγε ότι στον τομέα των εργατικών δικαιωμάτων το Κατάρ είναι πρωτοπόρο στα εργασιακά δικαιώματα. Παρά τους περίπου 6.500 νεκρούς εργάτες μόνο για τα έργα του Μουντιάλ η κ. Καϊλή ανακάλυψε «πρωτοπορία στα εργασιακά δικαιώματα»!!!

Δόθηκε η ευκαιρία όταν αποκαλούσε τεμπέληδες όσους παίρνουν επιδόματα.

Όλα τα άλλα είναι “κατόπιν εορτής”.

“Συντρόφισσες και σύντροφοι, για το σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι”, όπως είχε πει μια άλλη εμβληματική μορφή του ΠΑΣΟΚ, ο Γιάννος Παπαντωνίου.

Σ.Π.

Στο διαδίκτυο ο Γιώργος Οικονόμου γράφει:

Εδώ και μήνες η κ.Καϊλή έχει λάβει πολύ συγκεκριμένες θέσεις που έχουν αγεφύρωτες αποστάσεις και διαφοροποιήσεις από το ΠΑΣΟΚ και τις θέσεις και τις αξίες που αυτό εκφράζει.
· Αρχικά, εντός 24ώρου από τη μηνυτήρια αναφορά του κ. Ανδρουλάκη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στο τέλος Ιουλίου για απόπειρα εγκατάστασης του Predator, η κ. Καϊλή βγαίνει και λέει, πριν καν το πει η ΝΔ, ότι οι υποκλοπές συνηθίζονται και συμβαίνουν παντού, προσπαθώντας να υποβαθμίσει το θέμα.
· Αργότερα, στο τέλος Αυγούστου, η κ. Καϊλή, σε αγαστή αρμονία με το Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα, τη ΝΔ και το Μέγαρο Μαξίμου, εμποδίζει την Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, καθώς και την Εξεταστική Επιτροπή PEGA, να εξετάσουν το ζήτημα.
· Τελευταία στο τέλος Νοεμβρίου, στην αίθουσα της Ολομέλειας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου εκφωνεί ύμνους για το <φιλελεύθερο Κατάρ> όταν όλη η Ευρώπη και όλη η υφήλιος μιλά για μία αδιαφανή ανάθεση του Παγκοσμίου Κυπέλλου και, το κυριότερο, για μία συστηματική εγκληματική παραβίαση των εργασιακών δικαιωμάτων στη χώρα αυτή.
· Ενδιαμέσως είχε ψηφίσει για γραμματέα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου τον εκπρόσωπο του Λαϊκού Κόμματος.
Λογικότατα ο Πρόεδρος ενημέρωσε την Πρόεδρο της ευρωομάδας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, Ιράτσε Γκαρθία Πέρεθ, ότι η κυρία Καϊλή δεν θα είναι ξανά στα ψηφοδέλτιά μας μετά από αυτές τις επιλογές που δείχνουν ότι λειτουργούσε ως ένας δούρειος ίππος, ένας βραχίονας της Νέας Δημοκρατίας, στην παράταξή μας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, αλλά και συνολικά στον χώρο μας.
Τέτοιες συμπεριφορές, όπως αυτές της κ.Καϊλή, προσβάλουν το ΠΑΣΟΚ, τους ψηφοφόρους του αλλά και την χώρα και την πολιτική.
Η ανοχή σε τέτοια φαινόμενα επιβάλλεται ναι είναι μηδενική”.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Του συστήματος παιδί είναι η Καιλη Σιγά την έκπληξη που πάθατε όλοι. Το σύστημα αυτό έχει από την φύση του δεσμούς αίματος με τα επιχειρηματικά συμφέροντα, και αυτό είναι το φυτώριο για τα κάθε λογής σκάνδαλα.Και με την κάθε Καιλη σε ρόλο πλυντήριου γίνονται “νόμος,”τα συμφέροντα του κεφαλαίου θάβοντας στο χώμα 6500εργατες.

  2. Η Εύα μας έδειξε το πραγματικό πρόσωπο του ΠΑΣΟΚ, που οι νεώτεροι δεν γνώρισαν αλλά οι παλιοί θέλαν να ξεχάσουν.
    Πρώτα βγαίνει η ψυχή και μετά το χούι.
    Σήκω Αντρέα για να δεις τα παιδιά της αρπαχτής!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης