"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.7 C
Trikala

Τα πάνω-κάτω στην “κούρσα” για τον Δήμο Τρικκαίων – Υποψήφιος δήμαρχος ο ψυχίατρος Αχιλλέας Οικονόμου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο συμπολίτης γιατρός Αχιλλέας Οικονόμου φέρεται αποφασισμένος να διεκδικήσει τον δήμο Τρικκαίων. Οι επαφές του με στελέχη της προοδευτικής παράταξης  φαίνεται ότι απέδωσαν καρπούς και έτσι ο κ. Οικονόμου – όπως δήλωσε στην TrikkiPress –  πήρε τη μεγάλη απόφαση να μπει στην κούρσα των δημοτικών εκλογών. Η εξέλιξη αυτή ταράζει και άλλο τα νερά στα επιτελεία των υποψηφίων, που ερίζουν για το ποιος θα πάρει τα στελέχη.  Ασφαλώς πρόκειται για εξέλιξη αποδυνάμωσης άλλων υποψηφιοτήτων. 

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η δεξιά κατεβάζει δύο υποψηφιότητες (Σακκάς -Μπρουζούκη) και ο προοδευτικός χώρος άλλες δύο υποψηφιότητες (Αχ.Οικονόμου-Ντιντή)…θα γίνει του Κουτρούλι ο γάμος…τώρα η Αγία Οικογένεια τι θα κάνει?θα στηρίξει τον Αχιλλέα τον Οικονόμου η θα επιμείνει στην στήριξη Μπρουζούκη (Σπανός κλπ) και Σακκάς (Ζαϊράκης κλπ)..???τώρα αρχίζουν τα δύσκολα..

  2. Γιώργο Οικονόμου,Σούλα και Άρη Μερεντίτη,Θόδωρε Σπανέ,Χρήστο Λάππα,Θανάση Βαβύλη,τώρα τι θα κάνετε???
    Μαρίνα Κοντοτόλη,Γιάννη Χάϊδο,Σάκη Παπαδόπουλε,Χρήστο Σιμορέλη Παναγιώτα Δριτσέλη τώρα τι θα κάνετε???
    Θα βοηθήσετε και πως??

  3. Ψηφίζω Ντιντή,είναι η καλύτερη και τα χώνει σε όλους…τώρα να δείτε ,τι έχει να πει?Λώρεν, Λάππα, Οικονόμου Γ, Μερεντίτη και Σπανέ κρυφτείτε..

  4. Η ντιντη ειναι ανωτερη.. τι να λεμε τωρα! Ειναι φανερο το ανδροκρατούμενο σκηνικο που παει να στησει το οπισθοδρομικο πασοκ… Ειναι ολοφανερο οτι δεν στηριζει την χρυσα επειδη ειναι γυναικα! Ειναι ακραια σεξιστες..

    • Αυτό είναι το μόνο που δεν ισχύει : δεν είναι θέμα φύλλου σε καμία περίπτωση και σε όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ συμμετέχουν γυναίκες σε μεγαλύτερο ποσοστό από άλλα κόμματα .

  5. Με τα υπαρξιακά προβλήματα που είχε το ΠΑΣΟΚ μόνο με ψυχιάτρους θα μπορούσε να τα λύσει.. Οικονόμου Γιώργος (ψυχίατρος-παρ’ολίγον βουλευτής) και Οικονόμου Αχιλλέας (ψυχίατρος-υποψήφιος δήμαρχος)..

  6. Ανεπιτρεπτα πραγματα! Αισχρη και παγαπόντικη συμπεριφορα απέναντι στη χρυσα απο το πασοκ! Μαλλον γι αυτο ειναι κολλημενοι σε ενα τοσο μικρο ποσοστο και θα πεσουν κι αλλο…

  7. Ελπίζω κάποιοι ξεχασμένοι που είναι ακόμα στο πασόκ αλλά σέβονται τον εαυτό τους, να καταλαβαινουν τωρα μετα απο αυτήν την συμπεριφορα του πασοκ απεναντι στην κυρία Ντιντη, ότι η μόνη δύναμη που στέκεται αξιοπρεπώς και έχει αρχές είναι η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας…

    • Όσο για τις αρχές της ΝΔ τί να πει κανείς : ένας εκλεγμένος Δήμαρχος εγκατέλειψε τη θητεία του για να πάρει την ανώτερη θέση του Υπουργού ( χωρίς να έχει αγωνιστεί για τη νίκη του κόμματος ) . Τί άφησε πίσω του του : στάχτη – μια κατ ευφημισμό δημοκρατική διαδικασία εκλογής Δημάρχου – επικεφαλής του συνδυασμού του – αφού απέκλεισε από την ψηφοφορία όσους έτρεξαν αλλά δεν κατάφεραν να εκλεγούν – και την οποία απέρριψε εξαρχής η πρώτη σε ψήφους Δημ. Σύμβουλος ( θα….κατεβάσει δικό της συνδυασμό) . Να μην πω για την Υπουργοποίηση Φλωριδη ! 10 χρόνια ανενεργός στην πολιτική είναι και τον κάλεσε να εκσυγχρονίσει …. στη ΝΔ υπάρχει τέτοια φτώχεια στελεχών ; κι όλοι αυτοί οι δύσμοιροι υποψήφιοι της ΝΔ που έτρεξαν , ξόδεψαν και δεν εκλέχτηκαν δεν έχουν πρόβλημα ;

  8. ΠΗΓΑΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΑΣ ΤΗΣ ΝΤΙΝΤΗΣ! ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΚΑΙ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΑΡΓΥΡΟΥΣΗ ΚΑΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΣΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ! ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ.. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ FACEBOOK….

  9. Η Λορεν μετά την αποτυχία Ηλιάδη, έβαλε τον εαυτό της για μια μέρα και τώρα βρήκε αυτον? Συγχαρητήρια, πάτε το ΠΑΣΟΚ μπροστά, ο καθένας για το συμφέρον του, όπως και ο άλλος που πήγε στα 60 του με την Νεα Δημοκρατία. Αστείοι.

  10. Καλύτερα να μην ψηφίσουμε κανέναν παρά τον Συριζαίο.Δεν μπορεί η Νομαρχιακή να βρει έστω και τώρα έναν ΠΑΣΟΚ.Η Γυναίκα μου κατεβαίνει με όποιον Είναι μόνο ΠΑΣΟΚ και όχι επιλογή Κοντοτόλη

    • Αν εννοείς τον Δ. Κουρέτα στην Περιφέρεια κανείς λάθος : ο Κουρέτας είχε κατέβει το 2019 στην Περ.Θεσσαλίας ενώ τότε ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ στήριξαν Τσιλιμίγκα. Κάποτε πρέπει να ξεφύγουν τα κόμματα από τις στενά κομματικές επιλογές στο χώρο της Αυτοδιοίκησης και να στηρίξουν προσωπικότητες από τον ευρύτερο χώρο τους ,που έχουν προσόντα και εμπειρία κι ας μην είναι μην είναι κομματικά μέλη τους ( αρκεί να μην έχουν αντίθετη πολιτική ιδεολογία ) . Μόνο έτσι θα δείξουν στους πολίτες ότι ενδιαφέρονται για τη βελτίωση του επιπέδου ζωής κι όχι για να σταθμίσουν την εκλογική δύναμη του κόμματος .

  11. Στο τοπικό Κιναλ – ΠΑσοκ το μόνο τους μέλημα είναι να τορπιλίσουν τυχόν συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ. Ο Ηλιάδης τελικά ειδε τη “φάκα” που πήγαν να τον ρίξουν οπότε επιστρατεύτηκε ο Οικονόμου να διασπάσει τη Ντιντή και το ενδεχόμενο της ενιαίας καθόδου της κεντροαριστεράς στο Δήμο με αξιώσεις… Τα ίδια έπραξε και επί υποψηφιότητας του Κρεμμύδα και η Φαμίλια καταχαντάκωσε το συνδιασμό…. Στη βουλή το συνταξιοδοτικό στα 75 έτη υπερψηφίστηκε από το κυβερνών κόμμα και το ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, οπότε όπως όλοι καταλαβαίνουμε κύριοι του ΚΙΝΑΛ είστε σε “άτυπη” συγκυβέρνηση με την ΝΔ και μη μου πείτε ότι κάνω προπαγάνδα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης