"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.8 C
Trikala

Τι μέλλον υπάρχει πια σε αυτόν τον τόπο;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την στιγμή που οι Έλληνες κυβερνώντας πανηγυρίζουν για την πτώση στην τιμή των… αγγουριών (που «ειρήσθω εν παρόδω» είχαν προσεγγίσει τα 3,5€ την περασμένη εβδομάδα !!!), οι πολίτες προσπαθούν να μαζέψουν τα «κομμάτια τους» ώστε να ανταπεξέλθουν στα δυσθεώρητα οικονομικά βάρη που έχει επιβληθεί ένεκα Μνημονίων που ΞΕΤΙΝΑΖΟΥΝ κάθε οικογενειακό προγραμματισμό ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ στην ένδεια και την ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ μεγάλο μέρος του Ελληνικού λαού.

Παρά το ΤΕΡΑΣΤΙΟ πλήθος των καταγγελιών που αφορά ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ στο ηλεκτρικό ρεύμα, στα καύσιμα, τα είδη πρώτης ανάγκης, την θέρμανση κλπ, ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ «ΙΔΡΩΝΕΙ ΤΟ ΑΥΤΙ ΚΑΝΕΝΟΣ» ώστε να ακολουθηθεί το παράδειγμα του συνόλου των Ευρωπαϊκών χωρών που έχουν ελαττώσει (ή και ΕΚΜΗΔΕΝΙΣΕΙ κάποιες) τους προστιθέμενους φόρους για να απαλύνουν τις επιπτώσεις των διεθνών αυξήσεων.

ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΙΣ ΜΕΣΕΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΑΝ ΠΡΟΧΘΕΣ 14-2-2022 (σύμφωνα με το Οργανισμό παρακολούθησης τιμών GlobalPetrolPrices)H Ελλάδα, όπως και στις τιμές MWH (ηλεκτρικού ρεύματος) .

ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΕΙΑ και στις τιμές των καυσίμων αφού η «μέση τιμή» δια μορφώνεται στα 1,865 € / λίτρο που σημαίνει ότι ένα «γέμισμα ρεζερβουάρ»

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ 100€(Και βέβαια μιλάμε για «μέση τιμή» αφού εκτιμούμε ότι στα Ελληνικά νησιά ίσως έχει ξεπεράσει τα 2€ / λίτρο).

ΦΟΡΟΙ – ΦΟΡΟΙ – ΦΟΡΟΙ – ΦΟΡΟΙ …. ΠΑΝΤΟΥ ΕΞΟΝΤΩΤΙΚΟΙ ΦΟΡΟΙ …

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Πώς να μετακινήσει ένας μέσος Έλληνας όταν για να κάνει μία διαδρομή ΑΘΗΝΩΝ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (1.000 Km μετ΄ επιστροφής) απαιτούνται:- 80 λίτρα καυσίμου κόστους 150-160 €- Διόδια 63 €… ΔΗΛΑΔΗ 220 € (!!!) ενώ επιπρόσθετα τον επιβαρύνουν και με 630 € ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ …ΕΙΚΟΣΑΕΤΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ?

Με ποιον τρόπο θα πληρώσει το ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΡΕΥΜΑ που οι λογαριασμοί προσεγγίζουν, σε κάποιες περιπτώσεις, το ύψος της λαμβανόμενης σύνταξης…Ενώ, βέβαια, με την ψήφιση του νομοσχεδίου για τον ΕΦΚΑ, καθορίζονται μηνιαίες αμοιβές 8.134 € για Διοικητή, Γενικούς Διευθυντές και 4.632 € για απλούς Διευθυντές, Εταιρία αξιοποίησης κλπ

ΤΙ ΜΕΛΛΟΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΠΟ????

Δημήτρης Πασίνης

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σας υπενθυμίζω ότι ζούμε στην χώρα, όπου την οικονομική κρίση καλείται να αντιμετωπίσει ο Σταϊκούρας, την υγειονομική κρίση ο Πλεύρης, την ενεργειακή κρίση ο Σκρεκας και γενικότερα με έναν πρωθυπουργό που λόγω κληρονομιάς του ονόματός του ανέλαβε τον πρωθυπουργικό θώκο. Οπότε μην έχετε απαιτήσεις.
    Σας προτείνω είτε να μεταναστεύσετε, είτε να ενεργοποιηθείτε πολιτικά και σε κοινωνική δράση, για μια κοινωνικοπολιτικη ανατροπή σε προοδευτική, δημοκρατική κατεύθυνση, για να μην γίνεστε έρμαιο των κάθε τσαρλατανων πολιτικών, με τις ψεύτικες υποσχέσεις τους.(έλεος δηλαδή, 200 χρόνια επανάληψης της ιστορίας, ακόμη δεν το έχετε καταλάβει!!)
    Η διαχρονική γκρίνια, δυσαρέσκεια και απάθεια για τα κοινά, δεν απέδωσε καρπούς.

  2. Αγαπητέ Άνεργε.
    Το γεγονός ότι λησμόνησες τον Υπουργό Ανάπτυξης(που κατέβασε την τιμή των …αγγουριών κατά 39%) δεν σε τιμά καθόλου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης