"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.1 C
Trikala

Το Άγιο Φως έφεραν στα Τρίκαλα Κώστας Αγοραστός και Χρήστος Μιχαλάκης

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου στα Τρίκαλα μετέφεραν το Άγιο Φως ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης. Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Τρίκκης και οι πατέρες του Ναού υποδέχθηκαν το Άγιο Φως εν μέσω κωδωνοκρουσιών και έψαλλαν το «Δεύτε Λάβετε Φως εκ του ανεσπέρου Φωτός…». «Δεν αντέχω να βλέπω την Περιφέρειά Θεσσαλίας χωρίς την παρουσία του Αγίου Φωτός» δήλωσε ο περιφερειάρχης Κ. Αγοραστός.

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Aρχισαν εμπρακτως τα μετρα ανακουφισης του λαου…..
    Δεν πειραζει που δεν πηραν οι μισοι και πλεον ακομη καμμια βοηθεια, δεν πειραζει που χαθηκαν ζωες,που χαθηκαν ακομη χιλ, θεσεις εργασιας κλπ…… εχουν αγιο φως!!!!! Κι αμα δεν χορτασουν , ε… δεν εγινε και κατι. Στην αλλη ζωη!!!!!

  2. Καιρός να σταματήσει αυτή ιστορία με το «Άγιον Φώς» που κατ΄έτος υποτίθεται ότι αποστέλλεται εξ’ ουρανού και ανάβει την λαμπάδα του Πατριάρχη Ιεροσολύμων . Να παραδεχθεί η εκκλησία ότι είναι απλώς μια ωραία τελετή, που κατοχυρώνει τα πρωτεία του Ελληνικού πατριαρχείου, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται περί θαύματος. Δεν είναι σωστό με την ένοχη σιωπή της να αφίεται να πλανάται μία ανύπαρκτη μεταφυσική και υπερφυσική διάσταση σε ένα τελετουργικό που δεν διαφέρει σε τίποτα από εκείνο που γίνεται σε όλες τις ορθόδοξες εκκλησίες. Είναι μεγίστη προσβολή και ύβρις προς το Θείον!!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης