"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.3 C
Trikala

«Το ζευγάρι της χρονιάς» – Οικογενειακή ευτυχία μέχρι τον ουρανό

lafarm

Σχετικά άρθρα

Αποτυπωμένες Χριστουγεννιάτικες οικογενειακές στιγμές σαν αυτή αποτελούν πάντα τα πιο όμορφα στιγμιότυπα τα οποία κρατούν ζωντανές τις πιο γλυκιές αναμνήσεις.

Ο υπουργός Κώστας Σκρέκας, αφοσιωμένος, γενναιόδωρος και εκδηλωτικός. Η Ειρήνη , πάλι, έχει πρακτικό μυαλό, είναι πειθαρχημένη και, υπομονετική.

Η Ειρήνη Καραγκούνη σύζυγος του υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, μια κυρία που παραδίδει μαθήματα κομψότητας, ευγενική, στέκεται στο πλευρό του υπουργού με μεγάλη αξιοπρέπεια και πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Και όπως λέει ο σοφός λαός “πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα, κρύβεται μια δυναμική γυναίκα”.

Ο συμπολίτης υπουργός βρίσκεται στην κορυφή της κυβερνητικής πυραμίδας με τον πρωθυπουργό να του εμπιστεύεται ένα από τα πιο κορυφαία υπουργεία.

Αναδεικνύεται κορυφαίος σε αποτελεσματικότητα υπουργός , παρά το γεγονός ότι επί θητείας του στο υπουργείο Ενέργειας και Περιβάλλοντος συνέβησαν χίλια μύρια , φωτιές , πλημύρες, ενεργειακή κρίση και πολλά άλλα.

Σχεδόν καθημερινά βρίσκεται σε ένα αεροπλάνο , από Γλασκώβη στο Ηράκλειο, πετάει στην Αγία Πετρούπολη και την άλλη μέρα στην Αστυπάλαια, τα Σαββατοκύριακα πάντα αφιερωμένα στα Τρίκαλα , και από Δευτέρα Κάϊρο , Αλεξανδρούπολη , Στρασβούργο , Βρυξέλλες και πάλι Τρίκαλα.

Δύο, τρεις αν είχε ο Κυριάκος σαν τον Σκρέκα θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα για την κυβέρνηση.

Χρόνια Πολλά

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, χριστουγεννιάτικο δέντρο και εσωτερικός χώρος

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης