"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Το κοινωνικό “πρόσωπο” της Δημοτικής Αρχής!

lafarm

Σχετικά άρθρα

mitsioulis

Η Δημοτική Αρχή του τόπου μας αποφάσισε μέσα στις γιορτές την κατάσχεση τραπεζικών λογαριασμών 4.218 συμπολιτών μας για είσπραξη οφειλών προς το Δήμο Τρικκαίων.

Πολύ δημοκρατική, πράγματι, αλληλέγγυα και συνταγματικά ωφέλιμη η απόφαση του Δημάρχου Τρικκαίων να αποτελέσει τον καινοτόμο Δήμο που πριν τους Τροι¨κανούς μπήκε μέσα στα σπίτια των δημοτών και πήρε το βιό τους! Κανείς δεν είπε “αν χρωστάς δεν πληρώνεις”, κανείς δεν αρνήθηκε να συμβάλει στα οικονομικά του Δήμου αλλά θεωρώ ότι η πλειονότητα των πολιτών κάθε μέρα ” κάνει ταμείο” και προσπαθεί να δώσει προτεραιότητα στις πληρωμές τους.

Είναι, όμως, θέμα ηθικής και προπαντός ανθρωπιάς να μην υιοθετούνται από τον Δήμο, ειδικά σήμερα, σκληρές πρακτικές ενώ θα ΄πρεπε να είναι αλληλέγγυος, δίπλα δηλαδή στον πολίτη και όχι απέναντί του.

Από την άλλη, βλέπουμε να διαγράφει τις δικές του οικονομικές υποχρεώσεις προς τρίτους και να μην επιβάλλει κυρώσεις σε μεγαλοοφειλέτες που χρωστάνε τεράστια ποσά!


Σ΄ αυτή, λοιπόν, τη λογική πρωταρχικά ως πολίτης αλλά και ως δημοτικός σύμβουλος θα αντισταθώ μέχρι να επικρατήσει το δίκαιο και το δίκαιο δεν είναι μόνο αυτό που προτάσσει ο νόμος, γι΄αυτό κύριοι της Δημοτικής Αρχής διορθώστε όσο δυνατόν γρηγορότερα το λάθος σας!

Με τιμή

Γεώργιος Μητσιούλης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης