"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19 C
Trikala

«Το ν’ αλλάξεις τον κόσμο φίλε Σάντσο δεν είναι τρέλα, ούτε oυτοπία Είναι δικαιοσύνη»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Oυρανία Παπαζεύκου:

Συντρόφισσες και σύντροφοι,Το συνέδριό μας αποτέλεσε ένα μεγάλο πολιτικό γεγονός με τη μαζικότητα, τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία που εξέπεμψε.

Με την έγκριση της Πολιτικής Απόφασης ομόφωνα και την επιβεβαίωση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ παραμένει μαζικό και ανοιχτό κόμμα της σύγχρονης Ριζοσπαστικής Αριστεράς και την προτροπή του προέδρου μας, σ. Αλέξη Τσίπρα, για εκλογή στην νέα Κεντρική Επιτροπή ατόμων μέσα από τους κοινωνικούς χώρους, αποφάσισα να καταθέσω την υποψηφιότητα μου και να διεκδικήσω την ψήφο σας.

Είναι καθήκον μας να μετατρέψουμε την απελπισία και τον φόβο σε Ελπίδα για μια ΝΕΑ ΑΡΧΗ με ένα κόμμα ελκυστικό, πλουραλιστικό, δημοκρατικό και αριστερό που θα εμπνέει τη νέα γενιά. Αντίπαλός μας είναι οι ταξικές επιλογές της κυβέρνησης και η νεοφιλελεύθερη βαρβαρότητα.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο και κείμενο που λέει "ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ! ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ 15- ΜΑΙΟΥ 7"

Απαιτείται η ενεργός συμμετοχή μας στα κινήματα, στους κοινωνικούς μας χώρους και στους χώρους δουλειάς εκεί που χτυπά η καρδιά της κοινωνίας, γιατί εμείς θέλουμε να αλλάξουμε την κοινωνία και όχι απλά να την εκφράσουμε.

Για μια κοινωνία χωρίς εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο. Την Κυριακή 15 Μάη, στέλνουμε ένα ισχυρό μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. είναι εδώ, έτοιμος για τα δύσκολα. .

Την Κυριακή 15 Μάη όλοι και τους στέλνουμε πίσω τον λογαριασμό.«Το ν’ αλλάξεις τον κόσμο φίλε Σάντσο δεν είναι τρέλα, ούτε ουτοπία.

Είναι δικαιοσύνη.»

Βιογραφικό

Γεννήθηκε το 1966 στον Τύρναβο Λάρισας. Αποφοίτησε από το τμήμα Μαθηματικών του ΑΠΘ. Κατοικεί στα Τρίκαλα και εργάζεται στη Β/θμια Εκπ/ση ως καθηγήτρια Πληροφορικής. ? Μέλος της νεολαίας του ΚΚΕεσ., Ρήγας Φεραίος από ηλικία 16 ετών, συμμετείχε ενεργά στους αγώνες του μαθητικού και φοιτητικού κινήματος. ? Μάχιμη συνδικαλίστρια, μέλος της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ-ΣΥΝΕΚ? Μέλος του ΔΣ της ΕΛΜΕ Τρικάλων τα τελευταία 10 χρόνια και σήμερα Γενικός Γραμματέας της. ? Αιρετό μέλος του ΠΥΣΔΕ Τρικάλων και του ΑΠΥΣΔΕ Θεσσαλίας πριν τον αντιδημοκρατικό εξοβελισμό των αιρετών από τα ΥΣ ? Γραμματέας της προσωρινής Εκτελεστικής Γραμματείας του Νομαρχιακού Τμήματος της ΑΔΕΔΥ Τρικάλων ? Ενεργό μέλος της Αλληλεγγύης για Όλους και Χωρίς Μεσάζοντες στα Τρίκαλα? Παρούσα σε όλες τις μάχες στην τοπική αυτοδιοίκηση συμμετέχοντας ως υποψήφια στις αυτοδιοικητικές παρατάξεις του κόμματος μας στην τοπική αυτοδιοίκηση Α’ και Β’ βαθμού.? Μέλος της ΝΕ και της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να επιτέλους και μια άξια και ικανή υποψήφια για την ΚΕ! Μέσα στο σχεδόν τίποτα των υποψηφίων, η μοναδική γυναίκα που με την αγωνιστικότητά της, την ανιδιοτελή προσφορά της, με την εργατικότητά της, την παρουσία της σ όλα τα μετερίζια χωρίς να ζητάει εξαργύρωση της προσφοράς της, αξίζει να ψηφιστεί. Ας αποδείξουν οι σύντροφοί της ότι δεν κατεβαίνουν με τα χαρτάκια στην τσέπη, αλλά με βάση την αξιοσύνη και τα βιογραφικά, όπως τους είπε και ο Πρόεδρός τους. Ας αποδείξουν και οι άλλες συνυποψήφιές της, ότι με το σπαθί τους θα ψηφιστούν και όχι με τα ταξίματα, τα μαγειρέματα του κονκλάβιου, και τις υπόγειες και ύποπτες συκοφαντίες. Θα είναι μια ελπίδα γι αυτό το κόμμα, να γίνονται οι επιλογές με καθαρά αξιοκρατικά κριτήρια. Διαφορετικά ΔΕΝ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΜΙΆ ΕΛΠΊΔΑ!

  2. Εξαιρετική η υποψηφιότητα της μάχιμης εκπαιδευτικού, η μοναδική που επιδεικνύει αγωνιστικότητα και συνέπεια και της αξίζει πραγματικά μια θέση στην ΚΕ του κόμματός της, αλλά τι έχει να πει για την ενέργεια του προέδρου του κόμματός της, για τη συμμετοχή του γιου του στις εξετάσεις για την είσοδό του στο πρότυπο σχολείο της Πλάκας? Θα μου πεις είναι κακό? Δεν δικαιούται να λάβει μέρος στις εξετάσεις αυτές? (474 υποψήφιοι για 78 θέσεις). Φυσικά και δεν είναι κακό και δικαιούται να λάβει μέρος, ούτε συζήτηση! Το κακό είναι ότι η θέση του ΣΥΡΙΖΑ , δια του τομεάρχη παιδείας Ν. Φίλη, είναι εναντίον των Πρότυπων σχολείων, γράφοντας ότι ” αμφιβάλει για τη χρησιμότητα των Πρότυπων και των πειραματικών σχολείων αφού δεν γνωρίζει η ελληνική κοινωνία εάν είναι τέτοια που να δικαιολογούν, έστω και μόνο γι’ αυτόν τον λόγο, μια πολιτική άνισης μεταχείρισης των σχολείων, κατ’ επέκταση και των παιδιών, από την ίδια την πολιτεία”. Οπότε δύο τινά συμβαίνουν. Ή ο Τσίπρας διαφωνεί κάθετα με τα πρότυπα σχολεία, άρα επικροτεί και συμφωνεί με τον Φίλη, ή ο γιος του έδωσε εξετάσεις χωρίς να το ξέρει ο πατέρας του. Γι αυτό το θέμα, καλύτερα θα ήταν ν απαντήσει η άλλη εκπαιδευτικός πρώην βουλευτής, που αν δεν κάνω λάθος ήταν και στα θέματα παιδείας. Έτσι για να ξέρουμε κι εμείς ποια είναι η θέση τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης