"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.5 C
Trikala

Το παρασκήνιο της διαγραφής του Γιώργου Κύρτσου από τη ΝΔ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την επιδίωκε την διαγραφή του από την Ν.Δ. ο Γ. Κυρτσος και τελικά την κέρδισε. Την προσπαθούσε μήνες τώρα… Κάτι είδε και φρόντισε να κατέβει νωρίς από το καράβι… Βλέπετε υπάρχουν και αυτοί οι χρήσιμοι ……, που “προσκυνάνε” μέχρι να γίνει η δουλειά τους και όταν πια δεν υπάρχει τίποτα άλλο, την κοπανάνε…Όχι πως μας απασχολεί ιδιαίτερα… αλλά κουβέντα να γίνεται….Μικρές στρατηγικές κινήσεις προς ενίσχυση του τσαλακωμενου αρχηγικου προφίλ στον μικρόκοσμο της Ν.Δ. ….

Η ανακοίνωση της Νέας Δημοκρατίας για τη διαγραφή Κύρτσου: «Mε απόφαση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Παύλου Μαρινάκη, ο Ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος διαγράφεται από τη Νέα Δημοκρατία. Ο κ. Κύρτσος ο οποίος εξελέγη με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ, με εντολή από τους ψηφοφόρους να προωθεί τις ελληνικές θέσεις στο Ευρωκοινοβούλιο, με τις αναρτήσεις του κάνει εντελώς το αντίθετο. Δυσφημεί διεθνώς τη χώρα αμφισβητώντας την ανεξαρτησία της ελληνικής δικαιοσύνης και συγκρίνοντας την Ελλάδα με κράτη που παραβιάζουν τους κανόνες του κράτους δικαίου. Με τη στάση του προσβάλλει όλους εκείνους που τον εμπιστεύθηκαν να τους εκπροσωπεί. Μέχρι σήμερα έγινε ανεκτή η όποια κριτική του στην κυβέρνηση, ακόμη κι αν ξεπερνούσε τα όρια. Ανοχή όμως στην δυσφήμιση της χώρας δεν μπορεί να υπάρξει».

Με τον προσφιλή του τρόπο, μέσω Twitter, επέλεξε να απαντήσει στη Νέα Δημοκρατία ο Γιώργος Κύτσος, λίγο μετά τη διαγραφή του από τη «γαλάζια» παράταξη.

Ο ευρωβουλευτής δικαιολογεί το μπαράζ αναρτήσεων τις τελευταίες ημέρες επισημαίνοντας: «Έθεσα ζητήματα στην ηγεσία ΝΔ: Λάθη και παραλείψεις στο θέμα της πανδημίας που κόστισαν χιλιάδες νεκρούς. Λάθη οικονομικής πολιτικής που φτωχοποίησαν κόσμο, οδηγούν σε νέες περιπέτειες. Κουκούλωμα σκανδάλου Novartis,διώξεις δημοσιογράφων,Τουλουπάκη. ”Απάντησαν” με διαγραφή μου».

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Άρση ασυλίας του Γ. Κύρτσου για χρέη προς το δημόσιο €459.918 ζητά ο Άρειος Πάγος.
    Με τέτοια χρέη, πως να μη γίνεις οπαδός του ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης