"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.1 C
Trikala

Τρίκαλα: Έλεος πια, όχι άλλο σανό – Σε τεντωμένο σχοινί ο Δήμος Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Με δεδομένη τη δυστοκία του Σύριζα και του Πασόκ στα αυτοδιοικητικά , την ίδια ώρα δημιουργούνται νέα δεδομένα στο τοπικό σκηνικό με αφορμή την υπουργοποίηση του Δημήτρη Παπαστεργίου. 

Ξεπερνώ τον σανό που ταϊζουν τα Αθηναϊκά ΜΜΕ τους Τρικαλινούς και όλους τους Έλληνες και σύμφωνα με τα οποίατώρα θα γεμίσει όλη η Ελλάδα με drones που θα πηγαίνουν φάρμακα στα σπίτια,με ρομποτάκια που θα σε φέρνουν τα τσιγάρα στο σπίτι,  γκαβά λεωφορεία,  αισθητήρες στους κάδους απορριμμάτων, με..με…με..?? Α!Να μην ξεχάσω και τους σκαμμένους και παρατημένους δρόμους,τις κακοτεχνίες, τους πλημμυρισμένους δρόμους, τις πλατείες -μποστάνια, τις παρατημένες παιδικές χαρές”. 

Η είδηση της ημέρας βρίσκεται αλλού.

Βρίσκεται στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Δημήτρη Παπαστεργίου ο οποίος μεταξύ άλλων τονίζει: 

“Ο Δήμος ήταν είναι και θα είναι για ΠΑΝΤΑ το σπίτι μου. Αύριο θα κινήσουμε τις διαδικασίες για την εκλογή νέου Δημάρχου από την ομάδας μας, την Επανεκκίνηση, που θα τρέξει το Δήμο και θα είναι ο ίδιος που θα διεκδικήσει εκ νέου την ψήφο των Τρικαλινών τον Οκτώβρη”.

Aυτό σημαίνει ότι ο Δημήτρης Παπαστεργίου θέλει να κρατήσει ως λάφυρο το μαγαζί που λέγεται δήμος Τρικκαίων.

Τόσο απλά.

Δηλαδή λέει ξεκάθαρα στην Νέα Δημοκρατία , στα πολιτικά γραφεία , σε στελέχη και οπαδούς του κόμματος ότι δεν είναι ανάγκη να σκοτίζεστε για το τι θα γίνει στον δήμο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. 

Με ενδιαφέρον αναμένεται η στάση του υπουργού Ανάπτυξης Κώστα Σκρέκα και των βουλευτών Θανάση Λιούτα και Κατερίνας Παπακώστα. 

Αυτό που πλέον απομένει είναι να δούμε αν θα υπάρξουν αντιδράσεις από τη Νέα Δημοκρατία ή από τυχόν ενδιαφερόμενους οι οποίοι δεν ανήκουν στην δημοτική ομάδα του πρώην δημάρχου.

Και βέβαια η εξέλιξη αυτή αναμένεται να πυροδοτήσει νέα σενάρια από τον χώρο της κεντροαριστεράς.

Υπομονή. 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Πάντα εκτιμούσα τους ανθρώπους που τον Μάιο φτιάχνουν ψηφοδέλτιο και προγράμματα για μια νέα 5ετή δημοτική θητεία και τον Ιούνιο γίνονται υπουργοί.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης