"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

17.9 C
Trikala

Τρίκαλα: Επιτυχής παρουσία και διεθνής εμπειρία για την Ομάδα Ρομποτικής του 7ου Λυκείου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κατάρ-Ρομποτική1-864x400_c

Καταλαμβάνοντας την 19η θέση, σε σύνολο 39 διαγωνιζόμενων ομάδων στην κατηγορία “Open Λυκείου”, επέστρεψε από την Ντόχα του Κατάρ η ομάδα Ρομποτικής του 7ου Λυκείου Τρικάλων, έχοντας στις… αποσκευές της μία μοναδική διαγωνιστική εμπειρία στην 13η Ολυμπιάδα Εκπαιδευτικής Ρομποτικής.

Το ρομποτικό όχημα WA.TE.x., το οποίο πραγματοποιεί περιβαλλοντικές μετρήσεις σε έναν άγνωστο πλανήτη, απέσπασε θετικές κριτικές, με την επιτυχία της ομάδας Ρομποτικής “Beast” του Τρικαλινού Λυκείου να ενισχύεται ακόμη περισσότερο από το γεγονός ότι στην κατηγορία Open διαγωνίστηκαν συνολικά 150 ομάδες από διαφορετικές χώρες του κόσμου.

Κατάρ-Ρομποτική2

Επιπλέον, η Τρικαλινή μαθητική ομάδα κατάφερε να βρεθεί μπροστά από άλλες ομάδες Ρομποτικής χωρών που έχουν αναπτύξει προ πολλού την τεχνολογία στην Ρομποτική, μεταξύ των οποίων η Ιαπωνία, η Ινδία και η Ταϊλάνδη. Να προστεθεί ότι στην Ολυμπιάδα Ρομποτικής, η οποία φιλοξενήθηκε στο κέντρο Al Shaqab που χρησιμοποιείται ως κέντρο αγώνων ιππασίας, διαγωνίστηκαν περισσότεροι από 20.000 μαθητές ομάδων Ρομποτικής από 50 χώρες του κόσμου.

Κατάρ-Ρομποτική

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης