"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.4 C
Trikala

Τρίκαλα – Η διαχρονικότητα ενος ονόματος επισκιάζει τις επιθυμίες των τοπικών βουλευτών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η «αιχμαλωσία» των βουλευτών από τα λεγόμενα “τζάκια” καλά κρατεί στον τόπο μας με το τελευταίο κρούσμα να εμφανίζεται μόλις πριν τρεις ημέρες και έχει να κάνει με την Διοίκηση του νοσοκομείου Τρικάλων .

Το όνομα “Σουφλιάς” ασφαλώς και έπαιξε τον δικό του ρόλο στην απόφαση περί παραμονής  του Γιώργου Σουφλιά στην προεδρεία της διοίκησης  και  χωρίς βεβαίως να αμφισβητούμε τις ικανότητες και την προσφορά του  .

Ο ξάδελφος του επί σειρά ετών ισχυρού άνδρα της ΝΔ και εκ των κορυφαίων υπουργών φαίνεται πως κερδίζει τη “μάχη” από τους βουλευτές Σάκη Παπαδόπουλο , Παναγιώτα Δριτσέλη , Χρήστο Σιμορέλη αλλά και από την Νομαρχιακή του Σύριζα  οι οποίοι επιθυμούσαν την αντικατάσταση του προωθώντας μάλιστα με τον τρόπο τους δικούς τους ανθρώπους.

Επειδή λοιπόν το  «πρώτη φορά αριστερά», μάλλον έχει πολλές αναγνώσεις θα πρέπει – αν δεν υπάρξει κάποια έκπληξη – οι κ.κ. Δημήτρης  Παρθένης , Θανάσης Ευαγγελόπουλος  και Παναγιώτης  Κρύος να αποσύρουν τις υποψηφιότητες για την προεδρεία του νοσοκομείου .

Για την ιστορία …να υπενθυμίσουμε ότι ο βουλευτής Σάκης Παπαδόπουλος είχε ταχθεί υπέρ του Δημήτρη Παρθένη  η Παναγιώτα Δριτσέλη με τον Χρήστο Σιμορέλη υπέρ του Θανάση Ευαγγελόπουλου και στελέχη του κόμματος υπέρ του Παναγιώτη Κρύου .

Καλή τύχη σε όλους !!

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα τόση αφέλεια έχουν εκεί στο ΣΥΡΙΖΑ που διόρισαν πράσινους λύκους να αξιολογήσουν τους υφιστάμενους γαλαζιοπράσινους διοικητές; Έ λοιπόν, αυτοί θα στηρίξουν αυτούς με τους οποίους συγχρωτίστηκαν τόσα χρόνια τώρα και μαζί έκτισαν το πελατειακό κράτος!

  2. Το έργο το έχουμε ξαναδεί. Τα κομματίσκυλα της ανώτερης βαθμίδας, διορίζουν τ α κομματοσκυλά της κατώτερης βαθμίδας. Τι κοινό ΄εχουν όλα αυτά μαζί; ΤΟ ΣΑΛΙΟ. Αλλοι εγλυψαν να μπούν στα ψηφοδέλτια και άλλοι γλύφουν να μπούν στα νομικά πρόσωπα , όπως στα νοσοκομεία .
    Αλήθεια οι προτεινόμενοι ΠΑΡΘΕΝΗΣ, ΚΡΥΟΣ,ΕΥΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ τι σχέση έχουν με την διοίκηση νοσηλευτικών μονάδων; ΚΑΜΜΙΑ ! Ας βγάλουν τα “προσόντα” αυτά που ζητά το ίδιο το κράτος σαν προυπόθεση για να καταλάβει κάποιος θέση διοικητή σε νοσοκομείο σε δημόσια διαβουλευση και θα δουν οι τρικαλινοί την γύμνια τους Ούτε περίπτερο δεν έχουν διοικήσει!.Μετά τους φταίνε οι πρώην που έκαναν τα ίδια. Ξεφτιλίζετε την αριστερα, ρε σείς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης