"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

25.3 C
Trikala

Τρίκαλα – Η ευχάριστη έκπληξη της προεκλογικής περιόδου η αγωνίστρια της ζωής Ιωάννα Καρρά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κύριο μέλημα της είναι η ανάκτηση της κοινωνικής αξιοπρέπειας των εργαζομένων σε κάθε τομέα και δη στον πρωτογενή τομέα, τον οποίο και εκπροσωπεί.

Είναι η Ιωάννα Καρρά , η ευχάριστη έκπληξη της προεκλογικής περιόδου και η οποία συμμετέχει στο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές.

Η Ιωάννα είναι μία μεγάλη αγωνίστρια της ζωής και το αποτύπωμα της ανεξίτηλο στον κτηνοτροφικό τομέα αποδεικνύοντας στην πράξη ότι δεν υπάρχουν ανυπέρβλητα εμπόδια, παρά μόνο θέληση και δύναμη ψυχής.

 Αστείρευτη η αισιοδοξία της για τα επόμενα βήματα στη ζωή της.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μπράβο στην Ιωάννα..Μια άξια κοπέλα,που κάνει ένα τίμιο και καθαρό αγώνα,χωρίς τα βαρίδια της οικογενειοκρατίας, χωρίς να κινείται στα σκοτεινά μονοπάτια της νύχτας,που δίνει και την ψυχή της για αυτό που ξέρει να κάνει,που γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο πρωτογενής τομέας και που αντιμετωπίζει όλους τους πολίτες με ευγένεια και σεβασμό..

  2. Όταν οι πολίτες θα στηρίζουν άτομα με καθαρό βλέμμα σαν την Ιωάννα, τότε μόνο θα έχω πειστεί ότι αλλάζουμε σαν κοινωνία..

  3. Αυτό το κορίτσι :
    -δεν θα νοικιάσει πολυτελή εκλογικά γραφεία.
    -δεν θα έχει στρατιές υπαλλήλων στην υπηρεσία της.
    – δεν θα διοργανώσει γκαλά και πάρτι.
    – δεν θα βγάλει πολυτελή φυλλάδια.
    – δεν θα μας τηλεφωνήσει σπίτι.
    – δεν…δεν …κι όλα τα άλλα που κάνουν οι επαγγελματίες της πολιτικής.
    Όμως έχει μια θέση στην καρδιά μας και θα της το αποδείξουμε στην κάλπη.

    • Καλή μου κυρία Ιωάννα. Σε θαυμάζω γιατί τόλμησες και τα ”έβαλες” με τα θηρία. Κάνεις μία δουλειά, που πόρρω απέχει από αυτή που κάνουν οι μεγαλύτερες σου, κόρες μου. Σε θαυμάζω. Όμως, για να στα λέω όλα, ”πήγες και έμπλεξες με τους ατσίδες και θα σου τα φάνε οι παπατζήδες”. Το κόμμα σου το υποστήριξα από την μάζωξη στο Κίνγκ Πάλας το ΄74, μέχρι τότε που κατάλαβα το βάθος της μη αναστρέψιμης σήψης του και φυσικά λόγω ιδεολογίας, το απαρνήθηκα ενυπογράφως, μετά …βδελυγμίας μάλιστα. Σε εύχομαι πάντως, ως άλλος Όλι Ρεν, καλό κουράγιο.

  4. Κάποτε ένας βουλευτής είπε στον υιό του”.. μεταξύ των άλλων σε αφήνω κληρονομιά και 5000 πρόβατα “. εννοώντας βέβαια τους ψηφοφόρους του..ήλθε η στιγμή που μια μαχήτρια της ζωής, που ασχολείται με ένα επάγγελμα ,που δεν θα τολμούσαν ποτέ να κάνουν οι βουτυρομπεμπέδες του καναπέ ,να διδάξει πώς μια πτωχή,αυτοδημιούργητη, τίμια και χωρίς καμμία “μουτσούρα” κοπέλα, μπορεί να ταράξει τα λιμνάζοντα ύδατα της υποκριτικής κοινωνίας μας και να ανοίξει τον δρόμο ,στην νέα γενιά που παλεύει με μόνα εφόδια την γνώση,το ήθος και την δουλειά.Ιωαννα προχώρα…είμαστε μαζί σου και είμαστε πιο πολλοί..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης