"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.8 C
Trikala

Τρίκαλα – Η λίμνη των στεναγμών

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πολλές φορές έχει αναφερθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο και έχουμε επισημάνει την ανάγκη επανασχεδιασμού του αποχετευτικού των όμβριων υδάτων στον αστικό ιστό αλλά και την διαρκή επάρκεια των αντιπλημμυρικών έργων τόσο περιφερειακά όσο και αστικά .

Φαίνεται ότι η κλιματική αλλαγή και εμφατικά δίνει παρών και ανυπολόγιστη είναι , με αποτέλεσμα να δίνει ακραία φαινόμενα και να δυσκολεύει πάρα πολύ την καθημερινότητα των δημοτών.

Το αποχετευτικό δίκτυο , σχεδιασμένο 50-60 χρόνια πριν είναι δεδομένο ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα σημερινά φαινόμενα . Αρχίζει να συμβαίνει συχνά να υπάρχουν ακραία φαινόμενα αλλά το κακό φτάνει μια φορά μόνο να συμβεί.

Επανακαθορισμός λοιπόν των προτεραιοτήτων στα έργα , αλλαγή στην πολιτική των επιλεξιμοτήτων των χρηματοδοτούμενων προγραμμάτων και επενδύσεων . Κάθε πόλη έχει διαφορετικά χαρακτηριστικά και ανάγκες . Αυτό που συμβαίνει τώρα είναι λάθος .

Αλλιώς ο Δήμαρχος θα αναγκαστεί να πραγματοποιήσει την “απειλή” του , να κατασκευάσει λιμάνι στον Ληθαίο , ως απάντηση σε περιπαικτικό μας σχόλιο σε συζήτηση για το Τεχνικό

Πρόγραμμα της δημοτικής αρχής.

Αλλιώς πάντα θα περιμένουμε το χειρότερο και τότε καμιά έξυπνη ιδέα δεν θα μας σώσει.

Κρεμμύδας Κώστας

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Άσε μας, ρε Cebolla, κι εσύ….που δράττεσαι της ευκαιρίας να κάνεις αντιπολίτευση κι εσύ, με κάτι τέτοια περιστατικά και φαινόμενα. Όλο την κλιματική κρίση έχεις στο κεφάλι σου εσύ, βρίθεις από αγάπη για το περιβάλλον και σου αρέσουν τα ντοκιμαντέρ για την ασυδοσία του ανθρώπου απέναντι στο περιβάλλον και τη μάνα Γη…Πάνε βάρα παλαμάκια στους υποψήφιους βουλευτές, όσο φ€λλ0ί κι αν νιώθεις ότι είναι στην πραγματικότητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης