"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.5 C
Trikala

Τρίκαλα – Μεγάλη απεργιακή κινητοποίηση για την Εργατική Πρωτομαγιά

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τρεις εβδομάδες πριν τις εκλογές εργαζόμενοι και άλλοι πολίτες βγήκαν στους δρόμους και έπιασαν το νήμα των μαζικών εργατικών αγώνων στην Ευρώπη, με βασικό πρόταγμα τον αγώνα κατά της καπιταλιστικής βαρβαρότητας, της φτωχοποίησης και της εργασιακής εξαθλίωσης αλλά και με μηνύματα κατά του φασισμού και του πολέμου.

Απεργιακή διαδήλωση σήμερα και στα Τρίκαλα για την εργατική 1η Μαΐου, που καθιερώθηκε ως ημέρα γενικής απεργίας το 1889, τρία χρόνια μετά την αιματοβαμμένη Πρωτομαγιά στο Σικάγο, όπου διαδηλωτές και εργάτες έπεσαν νεκροί.

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αρε trikkipres παίζει να είσαι και το μοναδικό site που έκανε αναφορά στο σημαντικότερο γεγονός της ημέρας..την εργατική πρωτομαγιά.Οι άλλοι συνεχίζουν να παρουσιάζουν τους σούπερ ήρωες σε όλες τις εκφάνσεις…ο ένας ακούραστος,ο άλλος σαρώνει στις περιοδείες, ο τρίτος πάντα κοντά στο λαό,τον παρααλο τον υποδέχονται λαοθαλλασσα κόσμου (εν το μεταξύ τρεις κι ο κούκος). Είναι πολλά τα λεφτά τελικά ε;Γι αυτό ο γνωστός μακαρίτης δημοσιογράφος Γιώργος δεν ήξερε τι είχε.Και μετά σας πείραζε ο Κιμ και η κυβερνητική του προπαγάνδα.Ειστε ένα και το αυτό..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης