"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.7 C
Trikala

Τρίκαλα – “Τρεις κι ο κούκος” στην πίτα της ΟΝΝΕΔ

lafarm

Σχετικά άρθρα

Κι όμως, η απουσία των νέων από διάφορες εκδηλώσεις ,  λέει πολλά πράγματα.

 1500 μέλη δήλωσε ο πρόεδρος της τοπικής ΟΝΝΕΔ  ότι απαριθμεί η γαλάζια οργάνωση των νεολαίων και ήταν παρόντες μετρημένοι στα δάκτυλα των δύο χεριών με το ζόρι! 

Ενώ θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως κοπή πίτας της ΝΟΔΕ αφού η πλειοψηφία των 50 περίπου ατόμων ήταν άνω των 45 ετών!

 Είναι προφανές πως  υπάρχει χάσμα γενεών. Και είναι και τεράστιο.

Ίσως και επειδή οι νέοι βλέπουν τους μπαμπάδες και τους παππούδες τους να είναι κολλημένοι σε κόμματα που χρεοκόπησαν τη χώρα.

Βέβαια υπάρχουν και οι  Αισιόδοξοι τύποι που πιστεύουν ότι αν βγει ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάποιος από μηχανής θεός  θα ρίξει πίτες απ΄τον ουρανό κι αυτοί αρκεί να έχουν το στόμα τους ανοιχτό για να τις χάψουν.

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πως να μαζέψουν κόσμο..αφού δε ξέρουν άνθρωπο…τους σερβιτόρους μόνο αν καλούσαν απ τα μπαράκια θα γινόταν το αδιαχώρητο…αλλά που να τους ξέρουν κι αυτούς, αφού δε βγαίνουν απ το σπίτι!!!

  2. Δηλώσεις επί δηλώσεων στα ραδιόφωνα και από πράξεις μηδέν! Ουτε φωτογραφίες δε βγάζουν γιατί ξέρουν πως θα ρεζιλευτούν!!! 1500 μέλη;;;; Χωρις τα δυο μηδενικά θα εννοεί μάλλον ο ανύπαρκτος πρόεδρος…15 και πολλά ειναι!!! 1500 μέλη δεν έχει και η μεγαλύτερη ΟΝΝΕΔ της Αττικης έχει των Τρικάλων;;;

  3. Το φλουρί ποιος το κέρδισε;
    Ο οννεδιτης Λαππας, ο οννεδιτης κουτσονασιος ή ο μεγάλος Οννεδίτης Μπαγιωτης;
    Αυτοί πρεπει να ηταν οι μικρότεροι ηλικιακά εκεί μεσα!
    Οσο για το σχολιο του παραπανω…
    Εδώ δε ξέρουμε τον Πρόεδρο πανελλαδικά είναι δυνατόν να γνωρίζουμε τον τοπικό των Τρικάλων;

  4. Παρ ολο που δεν εχω καμία επαφή πλέον με την ΔΑΠ και την ΟΝΝΕΔ πλέον τους μόνους που ήξερα στα Τρικαλα οταν πρωτοπέρασα στην Αθήνα στο πανεπιστήμιο ήταν τότε ο Κολιτσας και μετά που τον αντικατέστησε ο Γιαννακος. Αυτοί οι δυο σήκωσαν πολύ ψηλά την ΟΝΝΕΔ στα Τρικαλα. Σήμερα η τύχη αυτής της νεολαίας στα Τρικαλα δυστυχώς αγνοείται…

  5. Πως να μαζέψουν κόσμο; Αυτά τα παιδάκια είναι χειρότεροι κι απ την παιδική χαρά του Παπαστέργιου..και ασχολούνται δήθεν με τα κοινά και την πολιτική!
    Ο ένας παίζει όλη μέρα φλιπεράκια στο μαγαζί του και το παίζει ελεύθερος επαγγελματίας με τα λεφτά που κληρονομησε, ο άλλος όταν ξεσουρωνει απ τα ξενύχτια στα μποξ και στα τρανζίστορ το παίζει παράγοντας του ποδοσφαίρου, ο άλλος όλη μερα κάθεται στο χωριο και του έχουν κιτρινίσει τα δάχτυλα από το πολύ το καπνίισμα και το παίζει μεγαλοτσιφλικάς ενώ πεινάει και ο άλλος κανει δημόσιες σχέσεις σε μαγαζί στην Ασκληπιου καθε παρασκευη στην Ασκληπιου για να παρει κανενα μεροκάματο απ τον υποψήφιο της ΝΔ για να μεταπηδήσει στον εταίρο και μελλοντικό υποψήφιο Χατζηγάκη μήπως και διοριστεί όπως η αδερφή του που διορίστηκε επι ΚαραμαλοΤαμηλοΧατζηγακη…

  6. Όταν ήρθε ο Μητσοτάκης στα Τρικαλα-Πύλη-Περτούλι ήταν κάπου εκεί να τον υποδέχτηκαν οι 1500 οννεδιτες ;
    Που να ήταν όμως άραγε;
    Στην Θεσσαλονίκη;
    Εκεί παρέα με αυτόν που διέγραψε ο Κυριάκος εν ονόματι Γεωργιάδη συμφοιτητή του τοπικού;
    Μήπως ηταν παρεα με τον Τζιτζικωστα που υποστήριξε φανατικά στις εσωκομματικές εκλογες της ΝΔ και ακομη έχει άριστες σχέσεις;
    Ο Μπαγιωτης κοιμάται; Δεν τα βλεπει αυτα; Γιατί δεν το αλλάζει;
    Αλλά πως να τον αλλάξει αφού εχει κολαούζους τους γιατρούς με τα πτυχία απ τα Βαλκάνια!

  7. Αν έδιναν το παρόν όλοι οι πρώην προέδροι απ την δεκαετία του 1980 ή του 90 με τις παρέες τους θα γέμιζαν το Πυλης Μεγαρον ασφυκτικά μεχρι έξω!
    Αλλά πως να γεμίσει η πιο μικρή αίθουσα της πόλης, όταν παρίστανται εκεί όλοι οι ψεύτοπαράγοντες που διώχνουν κόσμο μονο με την εμφάνισή τους;

  8. Όταν βγει η ΝΔ πρώτοι θα εμφανίσουν οι πατεράδες των παιδιών για διορισμούς στα πολιτικά γραφεία ως ενεργοί αγωνιστές και μέλη της ΟΝΝΕΔ….Τοτε να δουμε τι θα γινει!

  9. Ε όχι ο Γιαννακός ίδιος με τον Κολίτσα!!! Ο πιο δραστήριος και ο πιο αγαπητός Πρόεδρος, σωστός και ίσος με όλους, με την μεγαλύτερη προβολή και αναγνωρισιμότητα σε όλες τις ηλικίες ήταν και παραμένει πάντα στην επικαιρότητα! Η μοναδική ταύτιση με τον Κολίτσα αυτή θα μπορούσε να είναι…ότι βρίσκονται πάντα και οι δυο στο προσκήνιο αλλά και στο παρασκήνιο! Συστασε τις τοπικές για πρώτη φορά στους 4 δήμους του Νόμου με παρα πολλες εκδηλώσεις και δράσεις. Τεράστια αποτελεσματικότητα απο τις παρεμβάσεις που εκανε για ολα τα προβλήματα των Οννεδιτων, σε Νοσοκομείο, Εφορία, Δήμους, Νομαρχία, Αστυνομία, Επιμελητήριο, κλπ. Τέτοιο προεδρείο λείπει σημερα…με πραγματική αγάπη και ενδιαφέρον για τα κοινά! Γι αυτό όσα μέλη ειχε η τοτε ΟΝΝΕΔ τον ευχαρίστησαν όλοι με την ψήφο τους μετέπειτα εκλογες της ΝΟΔΕ. Εκείνο το προεδρείο της ΟΝΝΕΔ με τον Γιαννακό και τον Κολίτσα είχε μια αδυναμία στη ΝΔ και στην τοπικη αυτοδιοίκηση..ενώ η σημερινή ΟΝΝΕΔ για το τίποτα και το πουθενά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης