"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

21.7 C
Trikala

ΤΡΙΚΑΛΑ – Σήμερα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Enduro 2024

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ώρα για την έναρξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro 2024 έφτασε και το Enduro24 βρίσκεται στο Ρίζωμα Τρικάλων όπου το αθλητικό σωματείο της ΜΟΛΕΤ έχει κάνει μια καταπληκτική δουλειά στη σχεδίαση των ειδικών διαδρομών. Φυσικά αυτό δεν είναι κάτι τυχαίο καθώς για πρώτη φορά δύο καταξιωμένοι αναβάτες του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, τα αδέρφια Γιάννης και Νάσος Τρίγκας, με την τεράστια εμπειρία τους από διεθνείς αγώνες, ανέλαβαν να ανεβάσουν τον οργανωτικό πήχη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Enduro. Τη συνολική αυτή προσπάθεια υποστηρίζει εμφανώς και η τοπική κοινωνία με το αποτέλεσμα να είναι η δημιουργία μιας πολύ ευχάριστης ατμόσφαιρας τόσο στο κέντρο του χωριού Ριζώματος (τεχνικός έλεγχος, parc ferme, εκκίνηση και τερματισμός αγώνα) καθώς και μεταξύ των αγωνιζόμενων στην περιοχή των δύο ειδικών διαδρομών.

Ο Γιάννης και ο Νάσος Τρίγκας μας ξεναγούν στις δύο ειδικές διαδρομές

Πώς θα παρακολουθήσετε από κοντά τον αγώνα

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να φτάσετε στην περιοχή “Πίστα Motocross Ρίζωμα” https://maps.app.goo.gl/HMCpknknoPAKvZrx8. Εκεί όλα είναι πάρα πολύ καλά τακτοποιημένα με τις δύο ειδικές διαδρομές να απέχουν ελάχιστα μέτρα, όχι μόνο μεταξύ τους αλλά και με το service area. Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις που η οργάνωση ενός αγώνα έχει φροντίσει η θέαση του αγώνα να είναι όσο το δυνατόν πιο εύκολη για τους θεατές. Παράλληλα σε αυτόν τον χώρο θα βρίσκονται καντίνες για νερό, αναψυκτικά και φαγητό ενώ η ζωντανή μετάδοση των αποτελεσμάτων θα γίνεται μέσω της ιστοσελίδας https://sportstiming.gr.

119 συμμετοχές

Με ρεκόρ συμμετοχών στην μετά-Covid εποχή ξεκινάει το 2024 καθώς 48 αναβάτες έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και 71 στο Κύπελλο. Μοναδικό αρνητικό νούμερο αποτελεί η μειωμένη προσέλευση νέων αναβατών παρά το κάλεσμα και την εξασφάλιση δωρεάν συμμετοχής από τη ΜΟΛΕΤ, το Trigas Compound και το Enduro24.

Μείνετε συντονισμένοι στο Enduro24 για περισσότερες πληροφορίες, video και φωτογραφίες από τον αγώνα των Τρικάλων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης