"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.4 C
Trikala

Τρισάγιο στη μνήμη των Αστυνομικών που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τρισάγιο υπέρ της αναπαύσεως των ψυχών των δύο αδικοχαμένων συναδέλφων ΚΩΤΣΗ Δημήτριου και ΒΛΑΧΟΠΑΝΟΥ Κωνσταντίνου τελέστηκε σήμερα 30 Δεκεμβρίου 2022, μέσα σε κλίμα συγκίνησης, στην Τρυγόνα Καλαμπάκας.

Η τελετή πραγματοποιήθηκε ,κατόπιν πρωτοβουλίας της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Τρικάλων και της Ένωσης Αστυνομικών υπαλλήλων Ιωαννίνων .

Την τίμησαν με την παρουσία τους περα από τους συγγενείς των αδικοχαμένων συναδέλφων και τις αντιπροσωπείες των Δ.Σ. των Ενώσεων από πλευράς περιφέρειας Θεσσαλίας ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων  κ. Μιχαλάκης Χρήστος , ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Μπουτίνας Ιωάννης και ο προϊστάμενος της ΔΕΣΕ Τρικάλων κ. Παπαγεωργίου Αναστάσιος τους οποίους και ευχαριστήσαμε για τις σημαντικές εργασίες αναμόρφωσης του χώρου του μνημείου. Επίσης παρευρέθηκαν ο υπεύθυνος ιερέας  των σωμάτων ασφαλείας  του νόμου Τρικάλων π. Ευάγγελος Καραμιντζιος,ο Αστυνομικός Διευθυντής της Δ.Α. Τρικάλων κ. Μήτραινας Δημητριος, ο διοικητής του Α.Τ. Μετεώρων κ. Λαφαζάνης Ευάγγελος,  ο Πρόεδρος της Ένωσης Αξιωματικών Ηπείρου Α/Υ Κολιοπάνος Θεόδωρος , και εκ μέρους της ΓΕΠΑΔ Ηπείρου ο Α/ΥΜπριασούλης Δημήτριος.

-Είναι χρέος ΟΛΩΝ μας, να μνημονεύουμε και να τιμούμε αυτούς που έπραξαν το ύψιστο χρέος προς την πατρίδα.

Με τιμή 

Για το Δ.Σ. 

Ο πρόεδρος: Αναγνώστου Ιωάννης

Ο γενικός γραμματέας : Μητσικός Λάμπρος 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Λόγω του ότι ΔΕΝ είμαι στρατιωτικός, θα τα πω τσεκουράτα. Το σημείωμα απευθύνεται σε …σκεπτόμενους, οι υπόλοιποι ας μην χάσουν τον χρόνο τους.
    Εκείνη την πρωτοχρονιά, παρατηρήσαμε την ανυπαρξία του κράτους μας για αντίδραση. Είχαν προηγηθεί τα Ίμια, πάλι τέτοιες ημέρες, αλλά εκεί είπαμε ότι παίζονται διεθνή παίγνια που δεν ”φτάνει” ο νους μας. Εδώ έχουμε ένα ολόκληρο μηχανισμό, ήτοι: 10 ομάδες της ΕΚΑΜ, ελικόπτερα της ΕΛΑΣ, ένα ελικόπτερο Σιρόσκι με άνδρες των ειδικών δυνάμεων του Ναυτικού,ένα σούπερ Πούμα,δύο Απάτσι, ένα Σινούκ, δυνάμεις αστυνομίας δύο νομών, 8 εκπαιδευμένους σκύλους και θερμικές κάμερες. Από την άλλη μεριά έχουμε έναν 23χρονο Ρώσο, ξυπόλητο(βρήκαν τα παπούτσια του, διότι τους βγάζουν το κορδόνια), με ένα μπλουζάκι και ένα παντελόνι, οπλισμένο με ένα αρχαίο πιστόλι με μία(1) σφαίρα. Επί 2-3 ημέρες παρακολουθούμε το θέατρο που παραλόγου, όπου κανείς γαλονάς δεν απλώνει το χέρι στην φωτιά, για να μην επαναληφθούνε προηγούμενα …κάζα. Βρισκόμαστε στην εποχή της παντελούς ελλείψεως …ουμπάλων. Έκτοτε περιμένουμε, μπας και φυτρώσουν μόνα τους Τελικά ο Ρώσος αυτοκτονεί( βάσει πορίσματος) και πάνε όλοι στα σπίτια τους.
    Υ.Γ.1. Από αυτό το κράτος περιμέναμε να σβήσει την φωτιά στο Μάτι ή να βγάλει τους πολίτες ΤΟΥ από την χιονισμένη Αττική Οδό; Αν ναι, ματαίως …πονούμε.
    Υ.Γ.2. Κάθε φορά που περνάω από το μνημείο, δακρύζω. Και για τους αδικοχαμένους και για εμάς.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης