"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.4 C
Trikala

Υποψήφια ευρωβουλευτής από τα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η Όλγα Μαρκογιαννάκη εντυπωσίασε με την ομιλία της στην εκδήλωση που οργάνωσε την Κυριακή το Πασοκ στα Τρίκαλα.

Είναι μέλος του  Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ,  σύζυγος του Σταύρου Τριγώνη, γιου του πρώην δημοτικού συμβούλου Κώστα Τριγώνη και της διευθύντριας της Παθολογικής του Νοσοκομείου Χριστίνας Ζουλογιάννη καθώς και αδερφού του γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Γιάννη Τριγώνη.

Είναι θέμα ημερών να ανακοινωθεί το όνομα της στη λίστα με τους υποψήφιους ευρωβουλευτές του Πασόκ. 

Θεωρείται ώς ένα από τα πιο αξιόλογα στελέχη με δυναμική και διεισδυτικότητα στην κοινωνία. Υπό αυτήν την έννοια, γεννάται μία αισιοδοξία για το μέλλον αναφορικά με τα εκλογικά της ποσοστά στις κάλπες των ευρωεκλογών. 

Η Όλγα Μαρκογιαννάκη είναι αντιπρόεδρος Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος, Διδάκτωρ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης με μεταπτυχιακές σπουδές στο Columbia University. Είναι ιδρυτικό στέλεχος νεοφυούς εταιρείας τεχνοβλαστού και διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα της έρευνας και στην ακαδημαϊκή διδασκαλία. Επί σειρά ετών δραστηριοποιείται και στη μελέτη, επίβλεψη και διαχείριση έργων.

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα βάλει και ο Ηλιάδης..!!!Μετά την υποψηφιότητα για βουλευτής και δήμαρχος,να μην δοκιμάσει την τύχη του και σαν υποψήφιος ευρωβουλευτής???

    • Δες ποιος μιλάει για οικογενειοκρατία. Ο οπαδός του Κούλη, που είναι όπως λένε αδελφός της Ντόρας, υιός του Μητσοτάκη, θείος του Μπακογιάννη, μπάρμπας του ανιψιού των υποκλοπών, επίσης της ανιψιάς που αγοράζει κάτι διυλιστήρια κλπ, κλπ.

      • Η οικογενειοκρατία είναι τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα, αλλά κάποιοι το θυμούνται μόνο για τον Κούλη, Ντόρα και υιό της, ενώ το ξεχνούν για τα παιδιά των πολιτικών της ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ σε Τρίκαλα (και Αθήνα )

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης