"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.9 C
Trikala

Υπο κατάρευση και η B΄Παθολογική Κλινική του Νοσοκομείου Τρικάλων ;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έχουμε επισημάνει κατά καιρούς με παρεμβάσεις μας το γενικότερο κλίμα υποστελέχωσης κλινικών του νοσοκομείου Τρικάλων.

Το αποτέλεσμα είναι στην β’ Παθολογική κλινική να επικρατεί ένα χάος καθώς σήμερα ενεργοί είναι μόνο 3 γιατροί και ο κίνδυνος να μείνει μόνο ένας γιατρός είναι ορατός.

Δυστυχώς η κατάσταση είναι εξαιρετικά δυσμενής και δημιουργεί σοβαρά προβλήματα .

Για την ακρίβεια, υπάρχουν 5 γιατροί από τους οποίους ο ένας απουσιάζει για μετεκπαίδευση , ο δεύτερος απουσιάζει με αναρρωτική άδεια και ένας επικουρικός γιατρός λήγει η σύμβαση του τον ερχόμενο μήνα.

Απομένουν δύο γιατροί από τους οποίους ο ένας έχει κάνει τα χαρτιά για μετάθεση σε άλλο νοσοκομείο.

Και όλα αυτά σε μία κλινική οι γιατροί της οποίας καλούνται να κάνουν Τακτικά Ιατρεία , να καλύπτουν το Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών , να προσέχουν τις ανάγκες των νοσηλευομένων.

Συμπέρασμα , η έλλειψη του ιατρικού προσωπικού και η κάλυψη των εφημεριών με αλχημείες και μπαλώματα δεν οδηγεί σε λύση των προβλημάτων αλλά αντιθέτως τα διογκώνει. 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φέρτε επειγόντως πίσω τον Παρθένη. Εν τέλει κόψτε του την αναρρωτική και παρακαλέστε τον να γυρίσει πίσω , είναι ο μόνος που μπορεί να λύνει προβλήματα.

    • Μα ο κ Παρθένης ήταν αυτός που είχε φροντίσει για πρόσληψη πχ ΠΛΑΣΤΙΚΟΥ ΙΑΤΡΟΥ και άλλων “εξωτικών” τριτοβάθμιων ειδικοτήτων σε δευτεροβάθμιο νοσοκομείο, ΑΝΤΙ βασικών ειδικοτήτων….

  2. “Πήρε η πο>>ή μας αέρα”, λέει ο λαός. Μέχρι τώρα, στελέχη του Νοσοκομείου και προσφιλή ΜΜΕ μας τα παρουσίαζαν όλα τέλεια και θαυμαστά με το ευαγές ίδρυμα. Κάποιες φωνές διαμαρτυρίας μάλιστα καταπνίγονταν. Ξαφνικά όλα κατέρρευσαν στο κενό μετεκλογικό διάστημα, λόγω “άτακτης φυγής” του διοικητή ή τώρα άνοιξαν τα στόματα;;;
    Ο πολίτης οφείλει να γνωρίζει και όχι να παραπλανάται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης