"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

10.3 C
Trikala

Φαρκαδόνα : Oι «Μπαρμπάδες» της Κεντροαριστεράς , η διάσπαση στην «επάρατη Δεξιά» και η αγωνία των Πασόκων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στο Δήμο Φαρκαδόνας μέχρι στιγμής όλα δείχνουν ότι η κεντροαριστερά θα καταλήξει για μια ακόμη φορά στην υποψηφιότητα του  Τάκη Χατζή.

Οι «Μπαρμπάδες» της Κεντροαριστεράς Γιάννης Στάμος και Γιάννης  Γεωργολόπουλος επαναδραστηριοποιούνται ποντάροντας  σε τρεις υποψηφιότητες της Δεξιάς – του δημάρχου Θανάση Μεριβάκη , του  Μιχάλη Μπαγιώτη και του Γιάννη Σακελαρίου αλλά και στην υποψηφιότητα της Δέσποινας Μπότη που προέρχεται από το χώρο της κεντροαριστεράς .

Ποντάρουν ,  δηλαδή , στη διάσπαση ενώ συχνές  είναι οι επαφές και καθημερινές οι συναντήσεις του Τάκη Χατζή με τους αδρανοποιημένους μέχρι σήμερα Πασόκους συντρόφους.

Σταθερή αξία ο Δήμαρχος Θανάσης Μεριβάκης ήδη έχει ολοκληρώσει το 90% περίπου του ψηφοδελτίου .

Κατά τα άλλα υπάρχει σκέψη στο ΚΙΝΑΛ για αυτόνομη κάθοδο, αν βρεθεί ένα πρόσωπο του διαμετρήματος “Καραμάνος” που μπορεί όλους αυτούς να τους μαζέψει αλλά ο ίδιος λέει ¨Μαριβάκης δαγκωτό”.

Ο Γιάννης Σακελλαρίου ακόμη δεν βγήκε να ανακοινώσει υποψηφιότητα, γιατί ξέρει πως αν δεν αλλάξει ο εκλογικός νόμος, δεν μπορεί να είναι υποψήφιος.

Κατά τα άλλα οι μισοί Πασοκοι, ειδικά της περιοχής Φαρκαδόνας, έχουν τρελαθεί στη ιδέα ότι τους κατευθύνουν προς Οιχαλία και Σακελλαρίου, ενώ οι ΠΑΣΟΚΟΙ της Οιχαλίας, είναι παραπάνω από σίγουρο πως οι περισσότεροι πάνε Σακελλαρίου, αν κατέβει.

Η Δέσποινα Μπότη απευθύνεται στην νέα γενιά και συνεχίζει τις επαφές , το ίδιο και ο Μιχάλης Μπαγιώτης .

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης