"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.3 C
Trikala

Φωτιά στην Αττική: Νέο μέτωπο στην Πάρνηθα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Νέα αναζωπύρωση σημειώθηκε λίγο μετά τις 13:00 στα ορεινά της Πάρνηθας σε μία περιοχή που οριοθετείται ανάμεσα σε Κρυονέρι και Θρακομακεδόνες.

«Την τελευταία ώρα δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο μέτωπο, αυτή τη στιγμή εδώ που βρισκόμαστε έντονος καπνός», είπε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο αντιπεριφερειάρχης Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Πέππας.

Όπως είπε επίσης στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος φορέα διαχείρισης της Πάρνηθας, πρόκειται για αναζωπύρωση η οποία ξέσπασε περίπου στο σημείο που ξεκίνησε η φωτιά της Τρίτης. Όπως είπε ο ίδιος, στο σημείο επιχειρούν και εναέριες δυνάμεις για τον περιορισμό του.

Την ίδια ώρα, ενθαρρυντική είναι όπως όλα δείχνουν η εικόνα από τις πυρκαγιές στην περιοχή της Μαλακάσα  στην οποία είχε προχωρήσει το πύρινο μέτωπο το πρωί του Σαββάτου. Ωστόσο και εκεί σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου μία μικρή αναζωπούρωση. 

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Παρασκευή το βόρειο κομμάτι της φωτιάς το οποίο βρισκόταν από Ιπποκράτειο Πολιτεία έως την Μαλακάσα και Σφενδάνη βρίσκεται σε ύφεση, έχουν μείνει οχήματα προκειμένου να αντιμετωπίζουν της αναζωπυρώσεις και προς το παρόν επικρατεί αισιοδοξία για τον έλεγχο της φωτιάς.

protothema

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης