"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.1 C
Trikala

Χαμός στην τοπική Ν.Δ. – Παπαστεργίου: “Κάτω τα χέρια από το πολιτικό μου γραφείο”

lafarm

Σχετικά άρθρα

‘Τα πολιτικά γραφεία του Νομού μας ήταν πολύ διακριτικά ως τώρα απέναντι στον Δήμο, κανένα γραφείο δεν επέμενε για οτιδήποτε και είχαμε καλή συνεργασία. Αυτό νομίζω ότι πρέπει να διατηρηθεί. Ο Δήμος δεν είναι ακολούθημα κανενός πολιτικού γραφείου, και δεν γίνει ακολούθημα κανενός πολιτικού γραφείου”.

Αυτό είναι απόσπασμα από σημερινές δηλώσεις του Δημήτρη Παπαστεργίου ο οποίος “πάση θυσία” θλελει να κρατήσει τον δήμο ως πολιτικό του γραφείο και τον υποψήφιο δήμαρχο απόλυτα ελεγχόμενο.

Το μήνυμα που στέλνει  προς τα πολιτικά γραφεία του υπουργού Κώστα Σκρέκα και των βουλευτών Θανάση Λιούτα και Κατερίνας Παπακώστα είναι :  “το λέω ξεκάθαρα, πως αν μέσα από την ομάδα προκύψουν άλλες τάσεις, θα με βρουν απέναντι. Δεν το χω για πολύ να βγω στα χωριά και να κάνω συγκεντρώσεις μαζί με τον υποψήφιο μας”.

Κάπως έτσι έχει η κατάσταση και δεν βλέπω να γίνεται κάποιος σοβαρός διάλογος για τον υποψήφιο δήμαρχο. 

Αυτός είναι ο μόνος λόγος που θα ξεσπάσει ο εμφύλιος στην παράταξη αλλά και στη ΝΔ. 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αποχώρηση παπαστεργίου σημαίνει ρίξη της συμμαχίας και συμφωνίας των υποψήφιων δημοτικών συμβούλων. Είναι όλοι λίγοι αυτοί που είναι στο ψηφοδέλτιο.. πρώτη φορα ακούω να βγαίνει δημαρχος και υποψηφιος δήμαρχος απο μια δημοτική παράταξη.. οι δημοτικές παρατάξεις έχουν τον δήμαρχο ως κατι πολύ ισχυρό… δεν ειναι τυχαιο που κανεις δεν ξέρει καν το ονομα των παρατάξεων.. ποιος ξερει το ονομα της παράταξης του μπακογιάννη στην αθηνα;;; στην τελική αν πριν 5 χρόνια ήταν άλλος σαν υποψήφιος δήμαρχος τοτε άλλοι μπορει να είχαν μπει στο ψηφοδέλτιο.. ΤΟ ΜΠΑΛΑΚΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης