"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.6 C
Trikala

Χρήστος Χάϊδος & Ηλίας Βλαχογιάννης – Νέα Δημοκρατία και ΠΑΣΟΚ, το ίδιο μαγαζί

lafarm

Σχετικά άρθρα

Σαν να έχουμε ξεχάσει τι συνέβη τα τελευταία 10 μνημονιακά χρόνια και να μας φαίνεται πολύ μακρινό το συνεχόμενο πάρτι των τελευταίων 40 χρόνων με το οποίο πολλοί πλούτισαν, η χώρα χρεώθηκε και η κατάσταση βγήκε -ανεπιστρεπτί;- εκτός ελέγχου.

Δεν επιτρέπεται να τα ξεχνάμε όλα αυτά.

Όμως οι διαφορετικές πολιτικές απόψεις, για τον Χρήστο Χάϊδο και τον Ηλία Βλαχογιάννη δεν ήταν ποτέ ανασταλτικός παράγοντας για την ανάπτυξη ειλικρινών διαπροσωπικών σχέσεων.

Καλή συνέχεια.

5 ΣΧΟΛΙΑ

    • «Η απάντηση εις την κατακραυγή που υπάρχει εναντίον του πολιτικού προσωπικού της χώρας «πώς τα φάγατε τα λεφτά», που μας ρωτάει ο κόσμος, είναι αυτή: Σας διορίσαμε. Τα φάγαμε όλοι μαζί. Μέσα στα πλαίσια μιας σχέσης πολιτικής πελατείας, διαφθοράς, εξαγοράς και εξευτελισμού της έννοιας της ίδιας της πολιτικής». Αυτή είναι η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ , που τόλμησε να την παραδεχθεί ο Θεόδωρος Πάγκαλος το 2010…

  1. μα δεν τους νοιάζει! Όλους τους που υπόγραψαν τα μνημόνια. τώρα ο καθένας τους κοιτάζει πως θα ξαναγυρίσει στο νταβά με τα κουλούρια. Να τρουπώσουμε αδέρφια, να τρουπώσουμε. Αυτό είναι το ύψιστο! Τα τ αποδέλοιπα άστα για τους αφελείς που πάνε στα γκαβά και ψηφίζουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης