"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.5 C
Trikala

Ψήφο εμπιστοσύνης από τα Τρίκαλα στην Όλγα Μαρκογιαννάκη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Πυκνώνει τις επισκέψεις της στην ελληνική περιφέρεια εν όψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου η Όλγα Μαρκογιαννάκη, υποψήφια ευρωβουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ. Η Όλγα Μαρκογιαννάκη, σύζυγος του Σταύρου Τριγώνη, γιου του πρώην δημοτικού συμβούλου Κώστα Τριγώνη και της διευθύντριας της Παθολογικής του Νοσοκομείου Χριστίνας Ζουλογιάννη καθώς και αδερφού του γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Τρικάλων Γιάννη Τριγώνη είναι αντιπρόεδρος των Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος, Διδάκτωρ του ΑΠΘ με μεταπτυχιακές σπουδές στο Columbia University.

Είναι συν-ιδρύτρια νεοφυούς επιχείρησης, που έχει αναπτύξει καινοτόμα εργαλεία για την πρόβλεψη της συμπεριφοράς κτηρίων και υποδομών μετά από φυσικές καταστροφές καθώς και τεχνοβλαστού (spin-off) του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

Από τα φοιτητικά της χρόνια ήταν στέλεχος της ΠΑΣΠ και της νεολαίας ΠΑΣΟΚ. Aπό το 2022 είναι εκλεγμένο μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής και του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ. Είναι εκλεγμένη Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Πολιτικών Μηχανικών Ελλάδος.

Olga Markogiannaki (@omarkogiannaki) / X

Είναι παντρεμένη και μητέρα δύο αγοριών.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης