100 ευρώ το πρόστιμο για μηχανάκια στην Ασκληπιού Reviewed by Momizat on . Η Δημοτική αστυνομία "κόβει κουστούμια" για τα μηχανάκια στον πεζόδρομο της Ασκληπιού στα Τρίκαλα με το πρόστιμο να ανέρχεται στα 100 ευρώ. Όπως ενημέρωσαν οι α Η Δημοτική αστυνομία "κόβει κουστούμια" για τα μηχανάκια στον πεζόδρομο της Ασκληπιού στα Τρίκαλα με το πρόστιμο να ανέρχεται στα 100 ευρώ. Όπως ενημέρωσαν οι α Rating: 0

100 ευρώ το πρόστιμο για μηχανάκια στην Ασκληπιού

100 ευρώ το πρόστιμο για μηχανάκια στην Ασκληπιού
Η Δημοτική αστυνομία “κόβει κουστούμια” για τα μηχανάκια στον πεζόδρομο της Ασκληπιού στα Τρίκαλα με το πρόστιμο να ανέρχεται στα 100 ευρώ.
Όπως ενημέρωσαν οι αστυνομικοί  , στόχος των ελέγχων και της βεβαίωσης των παραβάσεων είναι να αποδοθεί ο πεζόδρομος  εκεί που ανήκει, δηλαδή στους πεζούς.

 

 

Σχόλια (2)

  • Γιώργος

    Ίσως και η απαγόρευση ποδηλάτων από τη Ασκληπιού είναι επιβεβλημένη, καθώς η κυκλοφορία τους στον πεζόδρομο μερικές φορές γίνεται πιο επικίνδυνη και από τα μηχανάκια.

    Απάντηση
  • Τι μας λες;

    Το πιο σωστό για τα ποδήλατα θα ήταν να υπάρχει λωρίδα ποδηλάτων, για να μην αναγκαζόμαστε να κάνουμε τον γύρο των Τρικάλων για να πάμε π.χ. από την κεντρική πλατεία στην Καποδιστρίου.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή