Στο «σφυρί» τρία γνωστά καταστήματα στο κέντρο των Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Μια εμπορική οικοδομή νεότερης γενιάς, στο κέντρο των Τρικάλων, και συγκεκριμένα στα «Μανάβικα», στην οποία στεγάζονται και λειτουργούν τρία γνωστά καταστήματα, Μια εμπορική οικοδομή νεότερης γενιάς, στο κέντρο των Τρικάλων, και συγκεκριμένα στα «Μανάβικα», στην οποία στεγάζονται και λειτουργούν τρία γνωστά καταστήματα, Rating: 0

Στο «σφυρί» τρία γνωστά καταστήματα στο κέντρο των Τρικάλων

Στο «σφυρί» τρία γνωστά καταστήματα στο κέντρο των Τρικάλων

Μια εμπορική οικοδομή νεότερης γενιάς, στο κέντρο των Τρικάλων, και συγκεκριμένα στα «Μανάβικα», στην οποία στεγάζονται και λειτουργούν τρία γνωστά καταστήματα, βγαίνει σε πλειστηριασμό για οφειλές δανείων της ιδιοκτήτριας εταιρείας «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Ε.Π.Ε.

Στο «σφυρί» τρία γνωστά καταστήματα στο κέντρο των Τρικάλων

Πρόκειται για το οικοδομικό τετράγωνο (377 τ.μ.) που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Αθανασίου Διάκου και των πεζόδρομων Κάνιγγος και Υψηλάντου στο οποίο στεγάζονται (με ενοίκιο) το ζαχαροπλαστείο «Νάρκισσος» (φωτό), το Καφέ “Different” και το κέντρο διασκέδασης «Κρύσταλλα».

Ο πλειστηριασμός πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 11 Ιουλίου 2018, στο Ειρηνοδικείο Τρικάλων, με επισπεύδοντα την Εθνική Τράπεζα, ενώ μέχρι τότε δεν αποκλείεται τελικά να  γίνει με ηλεκτρονικά μέσα.

Η τιμή για το κέντρο διασκέδασης «Κρύσταλλα», το οποίο βρίσκεται στον Ά όροφο της οικοδομής, ορίστηκε στις 510.900 ευρώ, ενώ για τα δύο ισόγεια καταστήματα στις 281.600 ευρώ και στις 138.000 αντίστοιχα.

Η εταιρεία «ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΑΚΙΝΗΤΩΝ Ε.Π.Ε.» εδρεύει στην Θεσσαλονίκη και σύμφωνα με πληροφορίες ανήκει σε Τρικαλινό επιχειρηματία.

www.thessaliaeconomy.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή