"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

7.7 C
Trikala

6-7 Ιουλίου το Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στα Τρίκαλα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Στις 6 και 7 Ιουλίου ανοίγει τις πύλες του και φέτος στα Τρίκαλα το 6ο Αντιρατσιστικό Φεστιβάλ στον χώρο του πάρκου Ματσόπουλου.

Δύο μέρες με συζητήσεις, θεματικά εργαστήρια, δράσεις για παιδιά, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, δυο μέρες γιορτής κατά του ρατσισμού, του φασισμού και της ξενοφοβίας. Δύο μέρες ανθρωπιάς και αλληλεγγύης. Ο χαρακτήρας του 6ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ θα είναι κυρίαρχα αντιπολεμικός.

Οι διαρκείς πόλεμοι και οι νέες ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις, η στρατιωτική διαχείριση του προσφυγικού ζητήματος, η εντεινόμενη πολεμική προετοιμασία του ελληνικού κράτους, το πλέγμα άμυνας και ασφάλειας που περιχαρακώνει πλέον κάθε άνθρωπο, ο αντιδραστικός άξονας Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ – Αιγύπτου, οι εξορύξεις στην ΑΟΖ, το αίμα για το πετρέλαιο, το αίμα των Παλαιστινίων αμάχων δεν μπορούν να μείνουν αναπάντητα. Η συνέλευση του Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ φιλοδοξεί να δημιουργήσει μία ζωντανή κοινότητα συζήτησης, δράσης και αγώνα ενάντια στη φρίκη του πολέμου, για να βγουν στο προσκήνιο οι ανάγκες των λαών για ελευθερία και ειρήνη.

Η συνέλευση θα συγκληθεί εκ νέου για να καθορίσει τις λεπτομέρειες των συζητήσεων, δράσεων και του καλλιτεχνικού μέρους του 6ου Αντιρατσιστικού Φεστιβάλ την επόμενη Πέμπτη, 24 Μαΐου στις 8:30 το βράδυ στο Rossonero.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης