60 ώρες μέσα οι καναλάρχες Reviewed by Momizat on . Επί... 60 ώρες είναι κλεισμένοι στο υπουργείο Τύπου οι 8 υποψήφιοι για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες σε μια μαραθώνια διαδικασία που θέλει γερά νεύρα και απαι Επί... 60 ώρες είναι κλεισμένοι στο υπουργείο Τύπου οι 8 υποψήφιοι για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες σε μια μαραθώνια διαδικασία που θέλει γερά νεύρα και απαι Rating: 0

60 ώρες μέσα οι καναλάρχες

60 ώρες μέσα οι καναλάρχες

Επί… 60 ώρες είναι κλεισμένοι στο υπουργείο Τύπου οι 8 υποψήφιοι για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες σε μια μαραθώνια διαδικασία που θέλει γερά νεύρα και απαιτεί υπομονή και ψυχραιμία από τους συμμετέχοντες υποψήφιους καναλάρχες, την κυβέρνηση αλλά και τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ που ανησυχούν για τις θέσεις εργασίας.

Η ολοκλήρωση του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες και η ανακοίνωση των επίσημων αποτελεσμάτων αναμένεται από ώρα σε ώρα, καθώς συμπληρώθηκαν ήδη 55 ώρες διεξαγωγής του, πέντε ώρες περισσότερο απ’ όσο υπολόγιζαν οι διοργανωτές του ότι θα διαρκέσει η διαδικασία της ηλεκτρονικής δημοπρασίας για την ανάδειξη των τεσσάρων υπερθεματιστών.

Λίγο πριν τις τέσσερις το μεσημέρι της Πέμπτης, οι υπάλληλοι της εταιρείας catering που έχει αναλάβει την σίτιση των υποψηφίων καναλαρχών έφτασαν και πάλι στο υπουργείο Τύπου με το μεσημεριανό των οκτώ ομάδων που αναμετρώνται για τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες.

Σχόλια (1)

  • ΥΕΝΕΔ

    Κινητά μαγειρεια του στρατού έπρεπε να στήσει ο Καμμενος στο προαύλιο για τη σιτηση των υποψηφίων καναλαρχων και να φορούν στολές παραλλαγης . Να ακολουθούν στρατιωτικό πρόγραμμα και πειθαρχία με πρωινή γυμναστική και βραδυνο σιωπητηριο για να μπαίνουν στο κλίμα του μετέπειτα διατεταγμενου εθνοσωτηριου έργου που θα επιτελεσουν…!!!

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή