"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

39.2 C
Trikala

«kolotumba» Σάκη Παπαδόπουλου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσπάθησε να δώσει άλλες διαστάσεις στις δηλώσεις του για επηρεασμό της Δικαιοσύνης – Υποστηρίζει ότι  φωτογράφιζε τον… Άδωνι Γεωργιάδη κι όχι το κόμμα του  κ. Γεωργιάδη, τον οποίον κατονόμασα και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ»

Σε «kolotumba» κατα την προσφιλή έννοια επιδόθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖA Σάκης Παπαδόπουλος που προσπάθησε να διασκεδάσει τα όσα είπε περί «επηρεασμού της Δικαιοσύνης», με την αιτιολογία ότι αφορούσαν τον… υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και τα όσα είπε για την Εισαγγελέα Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη.

«Σε πρόσφατες συνεντεύξεις μου μεταξύ άλλων διαπιστώσεων για τη “μη ποδοσφαιροποίηση” της πολιτικής, καυτηρίασα την αθέμιτη παρέμβαση του Άδωνι Γεωργιάδη – κορυφαίου υπουργού της Κυβέρνησης της ΝΔ – στη Δικαιοσύνη, με προκλητικές δηλώσεις εναντίον της Εισαγγελέως κατά της Διαφθοράς. Οι δηλώσεις του αυτές οδήγησαν και την ηγεσία του Αρείου Πάγου να απαιτήσει σεβασμό της Δικαιοσύνης» υποστηρίζει τώρα ο κ. Παπαδόπουλος.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον βουλευτή Τρικάλλων το «κάποιοι από εμάς» που ανέφερε «αφορούσε εν γένει στους πολιτικούς, που είχα προαναφέρει στην προηγούμενη πρόταση και φωτογράφιζε τον κ. Γεωργιάδη, τον οποίον κατονόμασα και όχι τον ΣΥΡΙΖΑ».

«Για αυτόν τον λόγο και τόνισα ότι η Δικαιοσύνη πρέπει να αφεθεί να εκπληρώσει το σημαντικό ρόλο της και οι υπουργοί να μην ενδίδουν στον πειρασμό να παρέμβουν. Αυτά προς άρση παρεξηγήσεων…» συμπλήρωσε.

Τι είχε πει ο Σάκης Παπαδόπουλος στη δήλωσή του

Στην αρχική δήλωσή του, ο κ. Παπαδόπουλος είχε αναφέρει: «Υπήρχε επηρεασμός από κάποιους από μας, που ήθελαν μια πιο γρήγορη πορεία της Δικαιοσύνης προς αυτά που νόμιζαν και είχαν και εδώ αυταπάτες, ότι θα μπορούσαν να αποκαλυφθούν».

«Υπήρξε επιχείρηση επηρεασμού αλλά τα πρόσωπα της Δικαιοσύνης δεν πρέπει να υπακούουν σε εντολές πολιτικών. Ό, τι και να έλεγε ο Παπαγγελόπουλος δεν είχε καμία υποχρέωση ο δικαστικός που τον άκουγε να τον υπακούσει. Και αυτό ισχύει φυσικά και για όλους τους υπουργούς» είχε τονίσει.

Μάλιστα, δημοσιογράφοι του ήταν παρόντες εξεπλάγησαν από την υπαναχώρηση, αφού ο βουλευτής είχε επιβεβαιώσει ότι αναφέρεται στον ΣΥΡΙΖΑ, διευκρινίζοντας ότι «τα συζητήσαμε αυτά στο κόμμα και κάναμε κριτική και στον Αλέξη Τσίπρα περί “αρμών της εξουσίας”».

protothema

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης