Οι φοιτητές του ΤΕΙ Θεσσαλίας που κέρδισαν το 1ο βραβείο του διαγωνισμού για τη βιολογική μαρμελάδα κολοκύθα – καρότο που δημιούργησαν
Το προϊόν αυτό έχει μειωμένες θερμίδες, ενώ είναι πλούσιο σε φυτικές ίνες και περιέχει φυσικές γλυκαντικές ύλες. Στον διαγωνισμό συμμετείχαν ομάδες φοιτητών από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο, το Εθνικό Ιδρυμα Ερευνών, το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου.