"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

19.9 C
Trikala

Tρίκαλα – Θα μπει γυάλινο πάτωμα στην πλατεία

lafarm

Σχετικά άρθρα

Για τα έργα της κεντρικής πλατείας και της ανάπλασης του Ληθαίου μίλησε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Γιώργος Καταβούτας :

« Υπάρχει μια συνεννόηση με την Αρχαιολογική Υπηρεσία ώστε να αναδείξουμε το εύρημα που έχει κάποιο αρχαιολογικό ενδιαφέρον στην αριστερή πλευρά της πλατείας. Θα αλλάξει η μελέτη και θα τροποποιηθεί στο συγκεκριμένο μόνο κομμάτι, και παράλληλα θα γίνονται οι εργασίες. Θα μπει κάτι σαν γυάλινο πάτωμα, φωτιζόμενο, και θα αναδεικνύουμε το συγκεκριμένο τοιχίο.

 Δουλεύουμε εντατικά το τελευταίο διάστημα, υπάρχει δέσμευση από τον κ. Κατσιάβα ότι θα έχουμε έτοιμο το 1/3 της πλατείας μέχρι τον επόμενο μήνα. Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι έτοιμη η πλατεία μέχρι τέλος του έτους, αλλά και ένα μέρος της πλατείας Εθνικής Αντίστασης.

Σε ένα άλλο έργο, άλλου εργολάβου, στην ανάπλαση του Ληθαίου, έχουμε δώσει σαφείς οδηγίες για τήρηση μέτρων ασφαλείας, τα οποία είναι απαράδεκτα, όπως και για την καθυστέρηση που παρουσιάζει στην εκτέλεση του έργου. Προχθές πάλι η υπηρεσία τού παρέδωσε ένα έγγραφο. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τον συγκεκριμένο εργολάβο αλλά το έγγραφο που έλαβε πλέον περιλαμβάνει και χρέωση του. Είναι πλέον ένα βήμα πριν αναγκαστούμε να τον κηρύξουμε έκπτωτο.»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης