Έλλειψη ιατρού Λοιμωξιολογίας στο νοσοκομείο Τρικάλων – Πανέτοιμοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό Reviewed by Momizat on . Ένα σημαντικό αρνητικό στοιχείο στο νοσοκομείο Τρικάλων το οποίο θα πρέπει να τακτοποιηθεί άμεσα από το υπουργείο υγείας. Πρόκειται για την έλλειψη ιατρού ειδικ Ένα σημαντικό αρνητικό στοιχείο στο νοσοκομείο Τρικάλων το οποίο θα πρέπει να τακτοποιηθεί άμεσα από το υπουργείο υγείας. Πρόκειται για την έλλειψη ιατρού ειδικ Rating: 0

Έλλειψη ιατρού Λοιμωξιολογίας στο νοσοκομείο Τρικάλων – Πανέτοιμοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό

Έλλειψη ιατρού Λοιμωξιολογίας στο νοσοκομείο Τρικάλων – Πανέτοιμοι οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό

Ένα σημαντικό αρνητικό στοιχείο στο νοσοκομείο Τρικάλων το οποίο θα πρέπει να τακτοποιηθεί άμεσα από το υπουργείο υγείας.

Πρόκειται για την έλλειψη ιατρού ειδικότητας Λοιμωξιολογίας και η διαχείριση πιθανού ύποπτου κρούσματος κοροναϊού θα γίνεται από τους εφημερεύοντες ιατρούς του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών

Από την πλευρά της η διοίκηση , οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό του ιδρύματος εμφανίζονται πανέτοιμοι από πλευράς προετοιμασίας για την αντιμετώπιση τυχόν ύποπτων κρουσμάτων με τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων.

Σχόλια (1)

  • Αγγελος Ζορμπάς

    Τι θα κάνει ο λοιμωξιολόγος;Θα φυλάει επι 24ώρου βάσεως βάρδια στην είσοδο για το πιθανό κρούσμα;Αυτό γινεται εδώ και παντου απο νοσηλευτές που εφαρμόζουν τις υπάρχουσες οδηγίες διαλογής.Η διαχείρηση εν συνεχεία του υπόπτου περιστατικού γινεται απο τον εφημερεύοντα μετα απο συνενόηση με τον ΕΟΔΥ,πρωην ΚΕΕΛΠΝΟ.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή