Έφυγε απ’ τη ζωή ο συγγραφέας και αγωνιστής Τάκης Ψημμένος Reviewed by Momizat on . Ένας σπουδαίος άνθρωπος που παρέμεινε ως το τέλος της ζωής του σεμνός αγωνιστής πιστός στις ιδέες, την ιδεολογία και το κόμμα του το ΚΚΕ. Το βιβλίο του "Αντάρτε Ένας σπουδαίος άνθρωπος που παρέμεινε ως το τέλος της ζωής του σεμνός αγωνιστής πιστός στις ιδέες, την ιδεολογία και το κόμμα του το ΚΚΕ. Το βιβλίο του "Αντάρτε Rating: 0

Έφυγε απ’ τη ζωή ο συγγραφέας και αγωνιστής Τάκης Ψημμένος

Έφυγε απ’ τη ζωή ο συγγραφέας και αγωνιστής Τάκης Ψημμένος

Ένας σπουδαίος άνθρωπος που παρέμεινε ως το τέλος της ζωής του σεμνός αγωνιστής πιστός στις ιδέες, την ιδεολογία και το κόμμα του το ΚΚΕ.

Το βιβλίο του “Αντάρτες στ’ Άγραφα” αποτέλεσε μνημειώδες έργο προσωπικής μαρτυρίας για την περίοδο του εμφυλίου πολέμου στην περιοχή μας και πρωτότυπη πηγή πολλών ακόμα και πανεπιστημιακών ιστορικών ερευνητών της περιόδου αυτής.

Συνέγραψε επίσης το πολύτομο έργο “Έπεσαν για τη ζωή” όπου έκανε μια τιτάνια προσπάθεια για την καταγραφή όλων των αγωνιστών της Αριστεράς που έχασαν τη ζωή τους από την περίοδο της δικτατορίας του Μεταξά έως και την περίοδο της χούντας σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την επιθυμία του η τελετή της πολιτικής του κηδείας θα γίνει στο Mεσενικόλα αύριο Πέμπτη 13 Αυγούστου στις 3 το μεσημέρι στην κεντρική πλατεία.

Αιωνία του η μνήμη.

Η εικόνα ίσως περιέχει: κείμενο που λέει "TAKH ΨΗΜΜΕΝΟΥ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΣΤ' ΑΓΡΑΦΑ ΙΣΤΟΡΙΑ LTE 3920 ΣΥΓ ΧΡΟΝΗ ΕΠΟΧΗ EBE"

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή