"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

13.2 C
Trikala

Πολλοί οι  «πατεράδες» του Ε65 – Αυτός που έπρεπε να μιλήσει δεν μίλησε

lafarm

Σχετικά άρθρα

 

Πολλές οι δηλώσεις, μεγάλη η χαρά, πολλοί οι  «πατεράδες» του Ε65, που προέκυψαν κατά την παράδοση ενός μεγάλου τμήματος του Ε65

Αυτός όμως που κατεξοχήν δικαιούντο να μιλήσει δεν μίλησε.

 Και δεν είναι άλλος, από τον εμπνευστή του εμβληματικού  οδικού άξονα Ε65 που ταυτίζεται στο πρόσωπο του πρώην υφυπουργού Οικονομικών και βουλευτή Τρικάλων Νίκου Λέγκα.

Πρωτοπόρος ο Νίκος Λέγκας. Με όραμα και στόχους για τον Ε65. - ΤΡΙΚΚΗPress - Τα νέα των Τρικάλων

 Ο άνθρωπος πώς ως  πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Τρικάλων  στην πανελλαδική συνδιάσκεψη του ΤΕΕ στην Καλαμπάκα, έριξε για πρώτη φορά  την ιδέα και έβαλε το σπόρο για την κατασκευή του μεγάλου αυτό έργου παρουσιάζοντας μια τεκμηριωμένη εισήγηση που ωστόσο λίγοι τότε την ενστερνίστηκαν καθόσον φάνταζε μεγαλεπήβολη για τα δεδομένα της χώρας.

 Αλλά και στη συνέχεια, όταν η ολοκλήρωση του έργου απειλείτο και έμπαιναν οι «κακές σκέψεις» να κατατμηθεί και να μην ολοκληρωθεί, ο Νίκος Λέγκας είχε το θάρρος να «ορθώσει» το ανάστημά του  απειλώντας (όπως καταγράφεται στο βίντεο)α να μην ψηφίσει το σχετικό νομοσχέδιο  που απειλούσε την  ολοκλήρωση του έργου, με τίμημα φυσικά την αποπομπή και τη βέβαια  διαγραφή του.

Κάπως έτσι αλλά και με την βοήθεια και πολλών  στη συνέχεα  τοπικών και υπερτοπικών παραγόντων έφτασε η Δυτική Θεσσαλία να λύσει το πρόβλημα της οδικής της απομόνωσης,  να κατακτήσει το κεντροβαρικό ρόλο που της ταιριάζει, και να γίνει ένας μοναδικός τουριστικός προορισμός και όπως δείχνουν τα πράγματα πολύ σύντομα και ένας επιχειρηματικός κόμβος.

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τι μας λέτε καλέ; Και εγώ είχα την ιδέα της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου, αλλά ευτυχώς ήρθαν κάτι Φράγκοι και την έφτιαξαν.

  2. Μην τρελαθούμε κιόλας!
    Θα δούμε σε λίγα χρόνια τον Ε65 τι”απιδια” θα “πιασει”
    Σας ξαναθυμηζω πως στον Daniel, o E65 πλημμύρισε κι’εκλεισε η κυκλοφορία!
    Κι ‘επειδή γνωρίζω, τουλάχιστον,σαν μηχανικός,τα βασικά της οδοποιίας,όταν ανεβαίνεις δεν κατεβαίνεις ποτέ σ’ενα δρόμο!
    Εδώ, κοντεύει κάνεις να πάθει verrtico όταν ταξιδεύει σ’αυτον!!
    Ελληνική οδοποιία!!!!%

  3. Και η ΠΑΘΕ πλημμύρισε και διακόπηκε η κυκλοφορία, δεν έχει κατασκευαστεί σωστά; Άμα βγει και μιλήσει ο Ν . Λεγκας θα τον χαρακτηρίσουν γραφικό, ότι μιλάει εκ των υστέρων κ. ο. κ. Κρείττον του λαλειν το σιγαν στις μέρες μας και ειδικά από σοβαρούς πολιτικούς και όχι τηλεπερσονες και «εκσυγχρονιστες» από τους οποίους γέμισαν τα ψηφοδέλτια…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης