Ήπιε τρία ποτά στο μπαρ κι άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους – Σε σοβαρή κατάσταση 21χρονος στον Βόλο Reviewed by Momizat on . Στη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου παραμένει νοσηλευόμενος σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με τους γιατρούς, ο 21χρονος, ο οποίος κινδύνεψε προχ Στη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου παραμένει νοσηλευόμενος σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με τους γιατρούς, ο 21χρονος, ο οποίος κινδύνεψε προχ Rating: 0

Ήπιε τρία ποτά στο μπαρ κι άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους – Σε σοβαρή κατάσταση 21χρονος στον Βόλο

Ήπιε τρία ποτά στο μπαρ κι άρχισε να σφαδάζει από τους πόνους – Σε σοβαρή κατάσταση 21χρονος στον Βόλο

Στη Χειρουργική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου παραμένει νοσηλευόμενος σε σοβαρή κατάσταση, σύμφωνα με τους γιατρούς, ο 21χρονος, ο οποίος κινδύνεψε προχθές τα ξημερώματα όταν, ενώ βρισκόταν σε μπαρ σε νησί των Σποράδων με φίλους και διασκέδαζε, άρχισε να σφαδάζει από τον πόνο, αν και είχε καταναλώσει μόλις τρία ποτά, γεγονός που προκαλεί εύλογο προβληματισμό για την ποιότητά τους.

Ο 21χρονος, ο οποίος με την κατανάλωση μίας περιορισμένης ποσότητας αλκοόλ υπέστη παγκρεατίτιδα, βρίσκεται σε στενή παρακολούθηση από τους γιατρούς της Κλινικής, οι οποίοι χθες προσπάθησαν να δεχθεί ο οργανισμός του τροφή και νερό.

Παράλληλα, οι γιατροί παρακολουθούν την εξέλιξη της κατάστασης της υγείας του με σειρά εξετάσεων και απεικονιστικό έλεγχο, λαμβάνοντας υπόψη την κλινική εικόνα του νεαρού.

Για να βελτιωθεί η υγεία του 21χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα χρειαστεί πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο, καθώς η παγκρεατίτιδα είναι μία σοβαρή ασθένεια και χρειάζεται την κατάλληλη θεραπευτική αγωγή. Οι γονείς του 21χρονου, που ενημερώθηκαν σοκαρισμένοι για εισαγωγή του στο νοσοκομείο, σύμφωνα με πληροφορίες επικοινώνησαν χθες με το Γενικό Νοσοκομείο Βόλου και ζήτησαν εάν είναι δυνατόν ο 21χρονος να διακομισθεί για νοσηλεία στην Πάτρα, ώστε να είναι κοντά στο σπίτι του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή