"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

9 C
Trikala

ΑΓΕΕΘΑ: Όποιος πατήσει έδαφός μας, πρώτα θα τον κάψουμε, μετά θα ρωτήσουμε ποιος είναι

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ηχηρότατο και ξεκάθαρο μήνυμα προς την Άγκυρα έστειλε την Παρασκευή ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος. Ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ διεμήνυσε ότι όποιος τολμήσει να τα βάλει με την Ελλάδα, θα πληρώσει πολύ μεγάλο κόστος. «Και αυτό το ξέρουν οι γείτονες» επισήμανε.

Μετά τους νέους χάρτες του Μεβλούτ Τσαβούσογλου και τη νέα «εξαφάνιση» του Καστελόριζου, μετά τις συνεχείς προκλήσεις από την Τουρκία, ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ ανέφερε μάλιστα σε δημοσιογράφους πως «όποιος πατήσει τα πόδια του στο έδαφός μας, πρώτα θα τον κάψουμε και μετά θα ρωτήσουμε ποιος είναι»
 

Πηγή: skai.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Τέτοιοι πατριδοκαπηλοι, εθνικόφρονες Ελλαδεμποροι, σαν τον αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, που κηρύσσουν πατριωτικούς θουριους και επαναστατικούς λόγους, εκτός του ότι ψεύδονται για αυτές του τις προθέσεις, δε λένε κουβέντα και αποκρύπτουν συστηματικά την πραγματική κατοχή. Δηλαδή, για τα πλούσια αφεντικά που προσκυνούν και εργάζονται για αυτά, οπως της ΕΕ, της Κομισιόν, του Κονγκρέσο, του ΝΑΤΟ, των μνημονίων, των “μεγάλων δυνάμεων”,του ξεπουληματος της δημόσιας γης και περιουσίας όπως λιμάνια, αεροδρόμια, σιδηροδρόμοι, στρεμμάτα γης, οικόπεδα φιλετα κλπ, σε μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες, σε ξένους δηλαδή. Η εθνικοφροσυνη είναι ο μανδύας, το καλλυμα της προδοσίας. Δυστυχώς, από ιδρύσεως του νεοελληνικού κράτους ως σήμερα, οι δοσίλογοι και οι προδότες, παρουσιάζονται ως πατριώτες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης