Ανακοίνωση Τμήματος Υγείας της Ν.Ε. Σύριζα Τρικάλων Reviewed by Momizat on . Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη και φασιστικού χαρακτήρα επίθεση στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, κ. Δ.Παρθένη. Εκφράζο Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη και φασιστικού χαρακτήρα επίθεση στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, κ. Δ.Παρθένη. Εκφράζο Rating: 0

Ανακοίνωση Τμήματος Υγείας της Ν.Ε. Σύριζα Τρικάλων

Ανακοίνωση Τμήματος Υγείας της Ν.Ε. Σύριζα Τρικάλων

Καταδικάζουμε με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη και φασιστικού χαρακτήρα επίθεση στον Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, κ. Δ.Παρθένη.

Εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας για το συμβάν, την αλληλεγγύη μας στον Διοικητή αλλά και την πεποίθησή μας ότι σύντομα θα διαλευκανθεί η υπόθεση από την Ελληνική Αστυνομία. 

Η στήριξή μας στο έργο της Κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ για την αναβάθμιση της Δημόσιας Υγείας και την ανοδική πορεία του Νοσοκομείου είναι δεδομένη.

Οι ενέργειες αυτές δεν είναι δυνατό να κάμψουν την τροχιά ανόδου του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων ούτε και πτοούν όσους αγωνίζονται για καλύτερες συνθήκες περίθαλψης των πολιτών και ασφαλώς δεν έχουν θέση στη Δημοκρατία. 

Οι τραμπουκισμοί και οι κάθε είδους εκφοβισμοί θυμίζουν πρακτικές άλλων εποχών, που ευτυχώς έχουν περάσει ανεπιστρεπτί.

 Η προστασία των ανθρώπων που μοχθούν καθημερινά στον χώρο της Υγείας είναι αδιαπραγμάτευτος κανόνας και υποχρέωση όλων μας.

ΤΜΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ

ΣΥΡΙΖΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή