Απαγορεύεται η κυκλοφορία σε φορτηγά για το τμήμα της εθνικής οδού στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικ Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικ Rating: 0

Απαγορεύεται η κυκλοφορία σε φορτηγά για το τμήμα της εθνικής οδού στη Λάρισα

Απαγορεύεται η κυκλοφορία σε φορτηγά για το τμήμα της εθνικής οδού στη Λάρισα

Την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας όλων των φορτηγών αυτοκινήτων μεγίστου επιτρεπομένου βάρους άνω των 3,5 τόνων και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας της εθνικής οδού που διέρχεται από Λάρισα και Μαγνησία, αποφάσισε η αστυνομία.

Η απαγόρευση ισχύει από σήμερα Παρασκευή και από ώρα 15:50′ και μέχρι την ύφεση των δυσμενών καιρικών φαινόμενων και την εξομάλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων.

Η παρούσα απόφαση ισχύει από τη δημοσίευσή της και μόνο για το ανωτέρω χρονικό διάστημα.

Οι παραβάτες της απόφασης αυτής διώκονται και τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2696/99 «Περί κυρώσεως του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας».

Η εκτέλεση της παρούσα ανατίθεται στο Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Λάρισας και το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Π.Α.Θ.Ε. Μαγνησίας.

Της παραπάνω Απόφασης Απαγόρευσης κυκλοφορίας εξαιρούνται:

α. Τα οχήματα Οδικής Βοήθειας.

β. Τα φορτηγά αυτοκίνητα που μεταφέρουν αλάτι,

γ. Τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης (Ε.Κ.Α.Β., Π.Υ. κ.λπ.).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή