Αποσύρθηκε το παλιό εκδοτήριο του Αστικού ΚΤΕΛ από την πλατεία Reviewed by Momizat on .     Έπειτα από συνεργασία της διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων αποσύρθηκε από την κεντρική πλατεία το παλαιό εκδοτήριο, το     Έπειτα από συνεργασία της διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων αποσύρθηκε από την κεντρική πλατεία το παλαιό εκδοτήριο, το Rating: 0

Αποσύρθηκε το παλιό εκδοτήριο του Αστικού ΚΤΕΛ από την πλατεία

Αποσύρθηκε το παλιό εκδοτήριο του Αστικού ΚΤΕΛ από την πλατεία

 

 

Έπειτα από συνεργασία της διοίκησης του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων και του Δήμου Τρικκαίων αποσύρθηκε από την κεντρική πλατεία το παλαιό εκδοτήριο, το οποίο και χρησιμοποιούνταν μέχρι και προ διετίας. Το εκδοτήριο, για το οποίο μάλιστα υπήρχε αρχικά σκέψη αξιοποίησής του ως «τουριστικό περίπτερο» από τη Δημοτική Αρχή μεταφέρθηκε πλέον στις νέες ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων στην περιοχή της Μπαλκούρας.

Ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Τρικάλων, κ. Δημήτρης Ιωάννου σε δήλωσή του σημειώνει ότι «συνεχίζουμε την αγαστή συνεργασία μας με τη νέα Δημοτική Αρχή. Ήδη απελευθερώθηκε, λοιπόν, ένας σημαντικός χώρος στην κεντρική πλατεία της πόλης».

EKDOTIRIO 1

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή