Απόστολος Καλογιάννης : «Μάσκες για κεφάλι γαϊδάρου»! Reviewed by Momizat on . «Μάσκες για κεφάλι γαϊδάρου». Έτσι τις χαρακτήρισε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου σήμερα ο δήμαρχος Λαρισαίων και μέλος της ΚΕΔΕ Απόστολος Καλογιάννης, ασκώντας σκ «Μάσκες για κεφάλι γαϊδάρου». Έτσι τις χαρακτήρισε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου σήμερα ο δήμαρχος Λαρισαίων και μέλος της ΚΕΔΕ Απόστολος Καλογιάννης, ασκώντας σκ Rating: 0

Απόστολος Καλογιάννης : «Μάσκες για κεφάλι γαϊδάρου»!

Απόστολος Καλογιάννης : «Μάσκες για κεφάλι γαϊδάρου»!

«Μάσκες για κεφάλι γαϊδάρου». Έτσι τις χαρακτήρισε σε έκτακτη συνέντευξη τύπου σήμερα ο δήμαρχος Λαρισαίων και μέλος της ΚΕΔΕ Απόστολος Καλογιάννης, ασκώντας σκληρή κριτική στην κυβέρνησης για το φιάσκο με τις μάσκες για τους μαθητές και την απόφαση η προμήθειά τους να γίνει κεντρικά από την ΚΕΔΕ και όχι από τους δήμους.

Απόστολος Καλογιανης : «Μάσκες για κεφάλι γαϊδάρου».

Ο Απόστολος Καλογιάννης θύμισε ότι άσκησε κριτική για την επιλογή αυτή διαφωνώντας και στο Δ.Σ. της ΚΕΔΕ , μετά και το αλαλούμ του Σαββάτου όπου επιλέχτηκε προσωρινά η διανομή μασκών μιας χρήσης αντί των πάνινων, οι οποίες τελικά έφτασαν χθες και στο δήμο Λαρισαίων και αποδείχτηκε ότι δεν πληρούν τις προδιαγραφές και είναι σε υπερβολικά μεγάλο μέγεθος, γεγονός που ανάγκασε και την ΚΕΔΕ χθες με ανακοίνωσή της να διακόψει την παραγωγή τους.

Απόστολος Καλογιανης : «Μάσκες για κεφάλι γαϊδάρου».

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή