Από τον Άννα στον Καϊάφα ….ο Αξονικός Reviewed by Momizat on . Παραμένει χωρίς αξονικό τομογράφο το Νοσοκομείο Τρικάλων. Το Δ.Σ αποφάσισε την έγκριση αγοράς νέου αξονικού και νίπτει τας χείρας του. Οι αντιδράσεις των συλλόγ Παραμένει χωρίς αξονικό τομογράφο το Νοσοκομείο Τρικάλων. Το Δ.Σ αποφάσισε την έγκριση αγοράς νέου αξονικού και νίπτει τας χείρας του. Οι αντιδράσεις των συλλόγ Rating: 0

Από τον Άννα στον Καϊάφα ….ο Αξονικός

Από τον Άννα στον Καϊάφα ….ο Αξονικός

Παραμένει χωρίς αξονικό τομογράφο το Νοσοκομείο Τρικάλων. Το Δ.Σ αποφάσισε την έγκριση αγοράς νέου αξονικού και νίπτει τας χείρας του.

Οι αντιδράσεις των συλλόγων γιατρών και εργαζομένων για τη κάλυψη του διαστήματος που μεσολαβεί (περίπου 3 μήνες) μέχρι την εγκατάσταση του νέου, έφερε τα Μέλη του Δ.Σ. σε δύσκολη θέση.

Η συντήρηση του υπάρχοντος αξονικού και η αντικατάσταση λυχνίας, κόστους περίπου 60.000 ευρώ, θεωρήθηκε δαπανηρή και η σκέψη ήταν να απορριφθεί η συντήρηση.

Μετά από έντονες αντιδράσεις για την επιτακτική ανάγκη άμεσης λειτουργίας του ήδη υπάρχοντος αξονικού, ζητήθηκε έγκριση από την ΥΠΕ και η απάντηση ακόμα εκκρεμεί.

Απεγνωσμένα ζητούν συνάντηση τα σωματεία εργαζομένων και γιατρών με το Διοικητή της ΥΠΕ που όπως δηλώνουν και οι 3 προσπάθειές επαφής το τελευταίο 15θήμερο, έπεσαν στο κενό.

Και ενώ ο χρόνος κυλά και σε λίγο η πόλη θα βουλιάξει από τη μεγάλη επισκεψιμότητα πάλι θα βρεθούμε απροετοίμαστοι και αντιμέτωποι με την ανεπάρκεια των οίκων αποφάσεων ή μήπως όχι;

Ας είμαστε πιο φειδωλοί με άλλα θέματα της υγείας και όχι με την αναγκαία παροχή υγείας στους πολίτες.

Το τελευταίο διάστημα όλα τα περιστατικά οδεύουν προς ιδιώτες ή στα νοσοκομεία Λάρισας και Καρδίτσας .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή