Ας βάλουμε τέλος στις ιδεοληψίες. Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο – του Κώστα Κωστούλα Reviewed by Momizat on . Να αυτοπεριοριστούμε και να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία προέτρεψε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος  με αφορμή τη νοσηλεία του λόγω κορονοϊού. Ο Μητροπολίτης Α Να αυτοπεριοριστούμε και να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία προέτρεψε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος  με αφορμή τη νοσηλεία του λόγω κορονοϊού. Ο Μητροπολίτης Α Rating: 0

Ας βάλουμε τέλος στις ιδεοληψίες. Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο – του Κώστα Κωστούλα

Ας βάλουμε τέλος στις ιδεοληψίες. Δεν έχουμε καιρό για χάσιμο – του Κώστα Κωστούλα

Να αυτοπεριοριστούμε και να προστατεύσουμε τη δημόσια υγεία προέτρεψε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος  με αφορμή τη νοσηλεία του λόγω κορονοϊού.

Ο Μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος άσκησε κριτική για την στάση της Εκκλησίας γύρω από το ζήτημα της πανδημίας.

Γίνεται αντιληπτό πως κανένας δεν είναι στο απυρόβλητο. Ο ιός δεν είναι σε συνάρτηση με την πίστη αλλά με την τήρηση των μέτρων.

Κατανοώ ότι ο τρόπος μετάδοσης του κορονοϊού πλήττει τον πυρήνα της ορθόδοξης τελετουργίας, η οποία αποτελεί το κυρίαρχο μέσο της θεολογικής επικοινωνίας με τους πιστούς.

Δυστυχώς η επιστημονική επιτροπή του Υπουργείου Υγείας δεν έχει ακόμη αναφέρει πως η συμμετοχή στη θεία κοινωνία μπορεί να μεταδώσει τον κορονοϊό ώστε να τερματιστεί η ασάφεια γύρω από ένα τόσο επικίνδυνο ζήτημα.

Είναι καιρός πια τόσο η πολιτεία όσο και οι εκκλησία να αναλάβουν την ευθύνη που τους αναλογεί και να τελειώνουμε με τις ιδεοληψίες.

Κανείς δεν χαίρεται και κανείς δεν θέλει να κινδυνεύσουν και άλλοι άνθρωποι, ακόμα και αν στο όνομα της πίστης τους αρνούνταν τις εκκλήσεις της επιστήμης.

Εντυπωσιακή είσοδος του Κώστα Κωστούλα στο δημοσιογραφικό γίγνεσθαι!

Κώστας Κωστούλας

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή