Ας παν στην ευχή τα παλιά ή «η σιωπή είναι χρυσός» ; Reviewed by Momizat on . Και εκεί που περιμέναμε μια απάντηση από το πρώην Πρόεδρο των εργαζομένων κ. Ντόβα για τη φωτιά που άναψε "ότι γνώριζε στοιχεία για  κυκλώματα που λυμαίνονταν τ Και εκεί που περιμέναμε μια απάντηση από το πρώην Πρόεδρο των εργαζομένων κ. Ντόβα για τη φωτιά που άναψε "ότι γνώριζε στοιχεία για  κυκλώματα που λυμαίνονταν τ Rating: 0

Ας παν στην ευχή τα παλιά ή «η σιωπή είναι χρυσός» ;

Ας παν στην ευχή τα παλιά ή «η σιωπή είναι χρυσός» ;

Και εκεί που περιμέναμε μια απάντηση από το πρώην Πρόεδρο των εργαζομένων κ. Ντόβα για τη φωτιά που άναψε «ότι γνώριζε στοιχεία για  κυκλώματα που λυμαίνονταν το σύστημα υγείας» , στο νοσοκομείο Τρικάλων, μία απόφαση της διοίκησης του Νοσοκομείου, έρχεται να κλείσει στόματα.

Μία απόφαση, που ξεθάφτηκε από  το 2006 ( κυβέρνησης Ν.Δ.) όπου καταγγέλονταν ασύστολα, από τους σημερινούς κυβερνώντες, σηκώνοντας πολύ ψηλά τη σημαία της δημοκρατίας.

Αν λοιπόν κύριοι, συμφωνούσατε απόλυτα με τη πολιτική και τη τακτική, εκείνων των εποχών, ποιά είναι η διαφορετικότητά σας;

 Τι τάχα διαλαλείτε για τη κάθαρση του συστήματος υγείας;

Μετά από τις δηλώσεις του πρώην Προέδρου και συνδικαλιστή, πρώτος από όλους, ο Διοικητής του υγειονομικού οργανισμού, όφειλε, να καλέσει το συγκεκριμένο άτομο για εξηγήσεις.

Το φαγοπότι στην υγεία δεν είναι προσωπικό μυστικό κανενός, και η κοινωνία είναι η μόνη ενδιαφερόμενη.

Σχόλια (1)

  • Gardikistan

    Βλέπω να νεκρανασταινουν και το νόμο 4000 περί τεντυμποισμου και να κουρευει ο Παρθενης με την ψιλή όλους τους ανυπακοους.

    Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή