Για της Προεδρία της Δημοκρατίας η Λαρισαία Πανεπιστημιακός Μαρία Ευθυμίου… Reviewed by Momizat on . Στην τελική ευθεία βρίσκεται το κυβερνών κόμμα για την επιλογή προσώπου για την Προεδρία. Τα σενάρια αναφέρουν δέσμη ονομάτων, πολιτικών και μη, από όλους τους Στην τελική ευθεία βρίσκεται το κυβερνών κόμμα για την επιλογή προσώπου για την Προεδρία. Τα σενάρια αναφέρουν δέσμη ονομάτων, πολιτικών και μη, από όλους τους Rating: 0

Για της Προεδρία της Δημοκρατίας η Λαρισαία Πανεπιστημιακός Μαρία Ευθυμίου…

Για της Προεδρία της Δημοκρατίας η Λαρισαία Πανεπιστημιακός Μαρία Ευθυμίου…

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το κυβερνών κόμμα για την επιλογή προσώπου για την Προεδρία. Τα σενάρια αναφέρουν δέσμη ονομάτων, πολιτικών και μη, από όλους τους πολιτικούς χώρους.

Το σενάριο που θεωρείται πιθανότερο, είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης να επιλέξει για την Προεδρία ένα από τα ονόματα που έχουν συζητηθεί και προέρχονται από το χώρο της Κεντροαριστεράς, όπως οι πρώην Επίτροποι της Ε.Ε., Μαρία Δαμανάκη και Άννα Διαμαντοπούλου, οι πρώην υπουργοί Αλέκος Παπαδόπουλος και Ευάγγελος Βενιζέλος κ.α. Ανάμεσα στα ονόματα που προτάθηκαν για την θέση είναι και η Λαρισαία πανεπιστημιακός, Αν. Καθηγήτρια του ΕΚΠΑ, Μαρία Ευθυμίου.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή