Δεν το βάζουν κάτω… στη Μεσοχώρα : «θα νικήσουμε» Reviewed by Momizat on . Μετά από πολύ καιρό, μαζεμένοι τόσοι Μεσοχωρίτες στην πλατεία, με τον αγώνα κατά του φράγματος και των άλλων έργων στον άνω ρου του Αχελώου στο επίκεντρο. Αυτά Μετά από πολύ καιρό, μαζεμένοι τόσοι Μεσοχωρίτες στην πλατεία, με τον αγώνα κατά του φράγματος και των άλλων έργων στον άνω ρου του Αχελώου στο επίκεντρο. Αυτά Rating: 0

Δεν το βάζουν κάτω… στη Μεσοχώρα : «θα νικήσουμε»

Δεν το βάζουν κάτω… στη Μεσοχώρα : «θα νικήσουμε»

Μετά από πολύ καιρό, μαζεμένοι τόσοι Μεσοχωρίτες στην πλατεία, με τον αγώνα κατά του φράγματος και των άλλων έργων στον άνω ρου του Αχελώου στο επίκεντρο. Αυτά το βράδυ της Κυριακής 11/8. Είχαν προηγηθεί η πορεία στο φράγμα το πρωί της ίδιας μέρας και η κοινή συνέλευση Μεσοχωριτών και αλληλέγγυων το βράδυ του Σαββάτου 10/8.

Σε πείσμα όσων επιθυμούν και εύχονται να σβήσει ο πολύχρονος -35 χρόνια- αυτός αγώνας συνεχίζεται μέχρι να γίνει πράξη η κατεδάφιση του φράγματος και η αποκατάσταση της ελεύθερης ροής του Αχελώου και μέχρι να εγκαταλειφθεί οριστικά κάθε σκέψη για την εκτροπή του. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή