ΔΙΚΤΥΟ ‘’αλληλεγγύη για όλους’’ στα ΤΡΙΚΑΛΑ ’’παιδεία για όλους’’ Reviewed by Momizat on .     Μια ακόμη δράση του δικτύου πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης μας, με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών     Μια ακόμη δράση του δικτύου πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης μας, με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών Rating: 0

ΔΙΚΤΥΟ ‘’αλληλεγγύη για όλους’’ στα ΤΡΙΚΑΛΑ ’’παιδεία για όλους’’

 

diktyo_al

 

Μια ακόμη δράση του δικτύου πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σάββατο στον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης μας, με σκοπό τη συγκέντρωση σχολικών ειδών για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Για όλες αυτές τις ποσότητες των σχολικών ειδών που συγκεντρώθηκαν (τσάντες, περισσότερα από χίλια τετράδια, μαρκαδόροι, μολύβια, σχεδιαστικά κ. ά.), ευχαριστούμε ειλικρινά, όλους εσάς τους ανώνυμους αλληλέγγυους πολίτες, τα βιβλιοπωλεία και τις αποθήκες χαρτικών της περιοχής, που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μας, τα τοπικά μέσα ενημέρωσης που ανέλαβαν το επικοινωνιακό τμήμα της προσπάθειας, τους εθελοντές που εργάσθηκαν και θα συνεχίσουν μέχρι να ολοκληρωθεί η δράση.

Η προσπάθειά μας θα ενταθεί τις επόμενες μέρες, ώστε φέτος τα σχολικά είδη να φθάσουν ακόμη και στα πλέον απομακρυσμένα χωριά του νομού όπου λειτουργούν δημοτικά σχολεία.

Ελπίζουμε η προσφορά αλληλεγγύης να συμβάλλει, έστω και λίγο, στον αγώνα για μια αξιοπρεπή ζωή, θα έχει συνέχεια και θα εκδηλωθεί και στις επόμενες δράσεις του δικτύου.

diktio

Τρίκαλα, 14 Σεπτεμβρίου 2015

Δίκτυο ‘αλληλεγγύη για όλους’

 

 

    

 

                 

 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή