"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

18.9 C
Trikala

Δυστυχώς τα “έξυπνα” Τρίκαλα δεν θα σωθούν από τα φύκια και τις μεταξωτές κορδέλες

lafarm

Σχετικά άρθρα

Νατάσσα Παιδή : Μετά και από αυτήν την παταγώδη αποτυχία της κυβέρνησης βλέπουμε την κλασική τακτική των υπεύθυνων…ο ένας να πετάει το μπαλάκι στον άλλον…για ένα θέμα τόσο σοβαρό που άφορα την υγειά των παιδιών.

Θα πρέπει υπεύθυνα και χωρίς να κρύβεται κάνεις πίσω από τον άλλον, ο κ.Παπαστεργιου αλλα και ο Υπουργος Υγειας να μας ξεκαθαρίσουν τι έγινε και πήγαν όλα λάθος.

Επισης σε μια τέτοια περίοδο οικονομικής κρίσης αν τα χρήματα τον πολιτών απλά πάνε σε γνωστούς και φίλους…αν η εταιρία αυτή μπορούσε να έχει τις προδιαγραφές για να κατασκευάσει μάσκες για τα ΠΑΙΔΙΑ.

Κάπου εδώ να τονίσω βέβαια ότι στη πόλη του πρόεδρου της ΚΕΔΕ και Δημάρχου, τα Τρίκαλα, στα σχολειά δόθηκαν μάσκες μιας χρήσης… καθώς αυτές οι υπέροχες μάσκες αλεξίπτωτα δεν έφταναν για όλες τις περιοχές.

Βέβαια από όσο μου είπαν χθες δεν δόθηκαν σε όλα τα σχολειά μάσκες αν και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ διαβεβαίωνε για το αντίθετο… αααα επίσης από αύριο τα Τρίκαλα ειναι σε περιοριστικά μετρα αν και κάθε μέρα 3 με 5 κρούσματα διαβάζαμε παντού.

Θα έχουμε δύσκολο χειμώνα τον ξαναλέω και το τονίζω…η οικονομική κρίση θα είναι άσχημη…και δυστυχώς τα “έξυπνα” Τρικαλα δεν θα σωθούν από τα φύκια και τις μεταξωτές κορδέλες.. που έσωσαν τον δήμαρχο μέχρι τώρα…

  • Η Νατάσσα Παιδή είναι Δημοτική Σύμβουλος της παράταξης
  • «Μαζί για τα Τρίκαλα»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης